Találtunk még három videót a napokban, amik szerintünk érdekelni fogják a Kockahas-nézőket. Véletlenül az első kettőben van valami közös (mármint azon kívül is, hogy egy-egy jóképű férfimodell szerepel bennük): a nyírás.

Travis Cannata. Hogy jobb?

Fent egy Travis Cannata nevű manöken látható, aki a klipnek hatalmas hajjal ül neki, de aztán érkezik Laura de Leon fodrász, és szakavatott kezek megszabadítják a modellt hatalmas sörényétől. A végén teljesen civilizáltan néz ki, persze így se ronda, de szerintünk nagy hajjal izgalmasabb volt. Ide is tettünk egy szavazást azoknak, akik megnézik a videót: jól tette a fiatalember, hogy vágatott? A klip rendezőjét egyébként Michael Floresnek hívják, a projektet a VMan Magazinnak köszönhetjük.

A második videó modellje duplanevű, Andrei Andreinek hívják. Thomas Synnamon neki egy reggelét örökítette meg, méghozzá egy olyan reggelét, amikor Andrei Andrei elég szép nagy szakállal ébredt, de aztán a nagyját leborotválta. A videó még novemberi, Andrei Andrei talán ezért próbált a Movember nevű mozgalomba bekapcsolódni azzal, hogy meghagyta szép sűrű bajszát. Alább pedig a Made In Brazil nevű fiúmagazin új számához készült videót lehet megnézni. Luca Finotti készítette Herb Ritts ’89-es Madonna-klipje után szabadon, Triton cím alatt Andre Ziehe egy hímsellőt alakít benne remekül.