David Beckham nem hiába az egyetlen személy, akinek a neve külön szerepel a jobb hasábban a Kockahas blog címkefelhőjében: nincs más férfi, akinek a meztelen felsőtestével annyit bombáznának minket, mint az övével.

Most megint az egy éve beindított H&M-es alsónadrág-márka kapcsán kerültek fel fotók az internetre, ezúttal maga a cég osztotta meg őket a Facebookon. Megint werkfotókról van szó, és az érdekességük az, hogy feltűnik rajtuk David Beckham mellett Guy Ritchie is, aki ugye egyrészt a Sherlock Holmes-filmeket rendezte az utóbbi időben, másrészt korábban Madonna férje volt.

Ebből kézenfekvőnek tűnik, hogy ezúttal lesz mozgókép is az eddig jobbára csak fekete-fehér fotókból álló kampányban. Nem is lenne ez Ritchie első reklámmelója, mert dolgozott 2002-ben a BMW-nek is, akkori feleségével, valamint Clive Owennel.

A helyszín ezúttal egy teniszpálya, ami végülis elég eredeti ötlet, tekintve, hogy David Beckham ugye focizik. Ha meg szeretné nézni a képeket (hét darabból áll a sorozat), kattintson valamelyik fotóra! Plusz a szokásos szavazócsíkot is ajánljuk figyelmébe a poszt alján, ha kedve támadna véleményt nyilvánítani.