Mára megint három videóból állítottunk össze posztot, és most véletlenül a három klipnek van is némi köze egymáshoz, főleg az első kettőnek. A fenti és az alábbi kisfilm ugyanis egy-egy új reklámkampányt indít, és mindkettő egy-egy tökéletesnek kikiáltott férfimodellel. A fent egy részlet látható a Calvin Klein új, Concept nevű fehérnemű-márkájának új reklámjából. Ez még csak 15 másodperc, a teljes, fél perces verziót az amerikai tévénézők láthatják majd először vasárnap este a Super Bowl nevű labdajáték-mérkőzés közvetítésének szünetében. Az amerikai, 21 éves modell neve Matthew Terry, és bizonyos Fabien Baron filmezte le őt a fenti reklámhoz.

Van még egy márka, amit régóta álompasikkal reklámoznak. Jó, persze, több is van, de most a Diet Coke-ról lesz szó. Ők is most jelentkeztek egy új reklámmal, benne egy új tökéletes férfival, aki a fenti reklámban éppen füvet nyír. Az illetővel kapcsolatban van két meglepetés is: az, hogy se nem amerikai, se nem fiatal. A pázsitot szexisen gondozó Andrew Cooper ugyanis angol és 32 éves, és korábban a Giorgo Armaninak, a Louis Vuittonnak és a L’Orealnak is modellkedett. Alább a reklám rendezői változata látható - nem is tudtuk, hogy a reklámoknak is tud lenni rendezői változata.

A harmadik videón levő férfi pedig nem egy cég termékét reklámozza, hanem saját magát. Lazar Angelovnak hívják, bolgár, és azt mutatja meg, hogy szerinte milyen a világ legjobban kidolgozott hasizma. Amivel természetesen ő maga rendelkezik, tekintve, hogy hivatását tekintve online személyi edző. Hogy hogyan lehet valakit online edzeni, azt a honlapjáról nem tudtuk megállapítani, de hátha majd ön többet időzik ott, mint mi. A videó mindenesetre magért beszél − ha ön szerint is ez a tökély, akkor a poszt alján a nedves bugyira szavazzon, ellenkező esetben pedig értelemszerűen a szárazra.