„Felkészülés a nyárra Anymoodra:)” – írta a napokban közzétett, hasvillantós fotója mellé az exmegasztáros Bencsik Tamara, az osztott kép jobboldalán pedig pasija, DJ Aydan kapott helyett egy szál alsóban. „Abszolút poénnak szántuk a képet, nem ezzel akarunk ismertek lenni, a zene a fő szempont számunkra. A mozgás csak hobbi, az egészséges életmód a mindennapjaink része” – magyarázta a Velvet kérdésére a 24 éves, Vajda Gergőként anyakönyvezett Aydan. Nyolcéves kora óta sportol, focizott, úszott is, de nem edz megszállottan – igaz, ha teheti, hetente ötször is lemegy a konditerembe.

„Megyek, mert így érzem jól magam” – tette hozzá, aztán csak kiderült, vannak még be nem teljesült vágyai. „Egy kicsit még növögetnék, mindig újabb feladatokat csinálok, fölcserélem az edzéstervet, szerencsére vágom a dolgokat, mert hála istennek volt szerencsém edzeni edzővel és bajnokkal is.” Az alapvető cél mégiscsak az, mondta, hogy fejlessze magát, de határidőket nem tűz ki magának.

Bencsik Tamarával körülbelül bő fél évvel ezelőtt ismerkedett meg, amikor a 25 éves, szintén sokat sportoló, másfél éve edzőként is dolgozó énekesnő ráírt a SoundCloudon, hogy tetszenek neki a zenéi, és gratulál. „A leányzó elvileg már évek óta követ, csak nem nagyon mert a közelembe jönni, mert mint kiderült, ő jobban tartott tőlem, mint én tőle. Pedig ő a celeb" – beszélt megismerkedésükről a 24 éves DJ. „Aztán valahogy kontaktban maradtunk, és jött az ötlet, hogy csináljunk valamit közösen. Jó dolgok sültek ki belőle, így hát megszületett az Anymood."

Párhuzamosan a magánéleti szál is fejlődött, és a munka mellett egyszer csak összejöttek. Felkéréseik még nem igazán vannak, legalábbis itthon, Aydan szerint ennek az egyik oka az, hogy itthon nem divat a live act, a másik pedig, hogy a szabadkai születésű Bencsik Tamarát a popzenéhez kötik, nem a deep house-hoz, progressive house-hoz. De szerinte ez nem is baj, elsősorban úgyis külföld felé szeretnének nyitni.

„Popban nem gondolkodunk, mert azzal tele a padlás, és nem fogok beállni a sorba. Mindig is olyan voltam, hogy újat szeretnék, amivel, látjuk is, hogy százszor nehezebb, de bízom benne, hogy ennek egyszer megjön a gyümölcse” – így Aydan, aki az Anymood előtt is járta önállóan az országot, akárcsak most. „Közel tíz éve foglalkozom ezzel, aztán a Hajógyárin nőttem ki magam, az aftervilágban. Magyarországon szinte mindenhol megfordultam, de jártam Szlovákiában, Németországban és Londonban is, a Hajógyári Szigeten pedig a mai napig rezidens DJ vagyok, minden hétvégén fellépek.”