Az biztos, hogy elég nehéz jól kijönni abból a helyzetből, hogy az ember bíróság elé kerül azért, mert szétvete a világ egyik legnépszerűbb énekesnőjének az arcát. De azt azért előre megmondhattuk volna Chris Brownnak, hogy attól még, hogy újra összejött áldozatával, Rihannával, biztosan nem lesz a személye újból szalonképes, ha agresszívkedik-pitiánerkedik a nép egyszerű gyermekével, vagy ha nőket lealacsonyító nézeteket hangoztat. Na, de minden nap egy új esély, hátha végre most sikerül Chris Brownnak megfordítani az ellenséges közhangulatot!

Máris eljött a következő alkalom, amikor a rapper-színész nekiláthat a csorba kiköszörülésének és szólhat a nagy nyilvánossághoz: megtalálták a fotósok egy parkolóban! Chris Brown rögtön le is kapta a pólóját, esetleg végre valami jófejségre készül? Most végre megmutatja, hogy van neki egy szimpatikus oldala is?

A válasz sajnos szerintünk nem, de ha ön máshogy gondolja, kattintson nyugodtan alább a szavazócsík bal oldali végére! Chris Brown 23 éves.