horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Odatették magukat a fiúk a melegfotózáson

2013.03.23. 09:10

Nem kapkodta el a Manhunt meleg társkereső az új esztendőt. A héten töltötték fel a netre az „új” 2013-as naptáruk fotózásának werkvideóját (jó naptárévjárat ez a 2013-as, ugye?). A Manhunt fotózásán a modellek igazán odatették magukat, egyáltalán nem az az érzése az embernek, hogy csak fotózás volt. Annyira felforrósodott a hangulat a kisfilm tanúsága szerint, hogy csak 18-as karikával mertük megjelentetni a posztot. Erős videóval nyitottunk, és ez még semmi, van még kettő klipünk alább.

A második videó a legbizarrabb a három közül, és már a címe is sokat sejtető: Thy Kingdom Come, azaz Jöjjön el a te országod. Magában a filmben ehhez képest meglepően kevés a direkt vallásos utalás, egy fekete modell pózol benne hol felöltözve, hol kevésbé felöltözve, de mindig egy döbbenetesen hosszú parókában. A modell neve Dominique Hollington, a klipet Rowan Papier készítette a U+Mag nevű publikáció számára. A harmadik klip egy kicsit kevésbé friss, de mi szégyenszemre csak most találtunk rá. Két vékony modell, Lucho Jacob és Andres Risso pózol benne a Fashonisto magazin számára. A kevésbé extrém ízlésűeknek valószínűleg ez a harmadik videó jön majd be a legjobban.

508
586