Tíz évvel ezelőtt a leghíresebb és legmenőbb férfimodell Travis Fimmel volt. A fenti kép nyilván ismerős lesz sok nézőnknek, az ausztrál fiatalember egy exkluzív évéért a Calvin Klein hatszámjegyű összeget fizetett (dollárban), ami akkoriban rekordösszeg volt a férfimodellek között. Fimmel óriásplakátjairól legendák keringtek, ő maga pedig azonnal felkerült a legszexisebb/legvonzóbb férfiak listájára. Fimmel nyilván simán modellkedhetne a mai napig, a férfiak között az igazán nagy sztárok nem öregednek ki olyan gyorsan. De őt zavarta, hogy mindig csak a külsejéről és a testéről van szó, és különben is színész akart lenni, úgyhogy majdnem tíz évre eltűnt.

Az utóbbi években azonban megint előkerült, és már tényleg színészként. Nem egyszerű ráismerni, hiszen külseje drasztikusan megváltozott, főleg most, hogy szakálla is van, mivel egy vikingekről szóló sorozatban szerepel a History Channelen.

Mikor nézett ki jobban Travis Fimmel?

De korábban, 2009-ben Patrick Swayze-vel is játszott együtt, tavaly pedig Eva Longoriával és Billy Bob Thorntonnal csinált közös filmet, igaz, az átütő siker eddig elkerülte. Talán azért nehezebb most a dolga, mert külsejét valószínűleg direkt teszi riasztóvá. A szépség-csúnyaság kérdés persze szubjektív, döntsön ön is, ha végignézte a képeket (van jó sok a 2002-es és 2003-as időszakból is, meg az utóbbi 3 évből), modellként volt vagy most színészként jobb? Travis Fimmel 33 éves.