18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Potenciálisan röhejes szexi fehérnemű férfiaknak

2013.04.24. 09:47

A mai poszt újra bizonyítja, hogy a férfiaknak szánt erotikus fehérnemű akkor is tud röhejes lenni, ha kétségtelenül gyönyörű modellek viselik és profin van megfotózva (hát még akkor, ha nem). Két külön fotóösszeállítást talál a szöveg fölött és alatt, ha kíváncsi, kattintson mind a kettőre, de vigyázzon, mert némelyik fazon többet is látni enged, mint amennyit általában mutatni szoktunk ebben a blogban.

Sajnos azonban ennek ellenére a képek helyenként szerintünk erotikus helyett inkább nevetségesbe hajlóak, de persze ezt nyilván nem így gondolják az N2N Bodywear tervezői és vásárlói. Szintén nem hétköznapokra való, amit az Undergear nevű site kínál, többek között a Maximum Exposure nevű márka égisze alatt. Amint a név is mutatja, ezzel tényleg mindent meg lehet mutatni, kérdés viszont akkor, hogy minek kell felvenni, ha minden kilóg vagy kilátszik belőle. Nevetséges vagy erotikus? Mint mindig, most is a poszt alján lehet szavazni.

584
493