Ryan Gosling ismét bűnözőt alakít, ráadásul ismét Nicolas Winding Refn filmjében, aki a Drive - Gázt! című filmmel berobbantotta a színészt a legtöbb nő titkos fantáziáiba. Az Only God Forgives című filmet május végén mutatják be a Cannes-i Filmfesztiválon, a világ többi részén pedig valamikor nyáron, ősszel. A film egy drogdílerről (Ryan Gosling) szól, akinek meg kell ölnie testvére gyilkosait, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy a napokban felraktak Youtube-ra egy videót arról, hogyan készült Gosling a verekedős jelenetekre. Félmeztelenül.

A tovább után pedig néhány GIF-ben megmutatjuk, hogy miért rajonganak a nők és a férfiak is Ryan Goslingért. A képeken elhomályosítottunk mindent, ami nem lényeges, így tényleg csak az igazán fontos dolgokra tudnak majd figyelni.

Egyrészt imádják, hogy mennyire tökéletes az alakja, különös tekintettel a nagy műgonddal kidolgozott felsőtestére, ami jól látszódik például bokszolás közben.

A kidolgozott felsőtesténél csak egy dolgot szeretnek általában jobban a rajongói Ryan Gosling testében, méghozza az izmos karját. Tudja ezt ő is, úgyhogy nagyon szépen feszített a fenti videó készítése közben.

A színész izmai mellett pedig van még egy dolog, ami általában mindenkit levesz a lábáról. Méghozzá az, amikor lehajtott fejjel áll, majd felnéz, vagy úgy általában elfordítja a fejét, és ránéz az emberre.