18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

D&G: meztelen férfi zavarta meg a meztelen modelleket

2013.06.29. 09:00

Rájár a rúd Dolce & Gabbanáékra: nemrég ítélték őket börtönre, erre nem sokkal később divatbemutatójukat is megzavarta egy őrült egy pár pillanatra, amíg a biztonsági őrök közbe nem léptek. A héten több posztunk is volt a nemrég véget ért milánói férfidivathétről, erre az incidensre is ott került sor természetesen, a Dolce & Gabbana műsora közepette.

A dologban a legviccesebb az, hogy a tervezők maguktól is küldtek majdnempucér modelleket a kifutóra a korábbiaktól nem sokban különböző kollekció darabjait bemutató manökenek mellett, sőt, volt már teljesen meztelen férfimodell is divatbemutatón, igaz, az nem ez a márka volt. Mindenesetre úgy látszik, ez a most zavargó illető sem akart kimaradni az össznépi milánói pucérkodásból – ha 18 éves elmúlt, kattintson, mert tényleg minden látszik galériánkban! A képek kicsit sokkolóak, de azért reméljük, nem felejt el szavazni a poszt alján.

773
742