Tegnap ausztrál focistákat mutattunk, és ma sem távolodunk el messzire, mert ebben a posztban George Burgess Instragram-fotói közül válogatunk, ő pedig szintén ausztrál, csak nem ausztrál futballt játszik, hanem rögbis. Most egy minibotrányba keveredett, mert felkerültek a netre meztelen fotói – ezeket is megnézheti, ha az oldal aljára görget.

Amint fent látható, Burgess nemcsak portrékat készít magáról, hanem szereti a csoportképeket is, szívesen fényképezkedik az egész csapattal.

Persze kedveli a vicces fotókat is, bár elsőre nem könnyű rájönni, hogy mi ez a fehér izé, ami itt még eltakarja azt, amit más képekhez viszont telibefotózott.

Van, hogy haverokkal pózol...

...fent azonban a testvérével látható.

Fent egy jó meccs utáni kép látható, alább pedig egy utolsó csoportkép, amin kivételesen csak maga Burgess van felöltözve.

Na és akkor következzenek ezek a bizonyos botrányfotók, amik persze nem az Instagramon vannak, hanem egy ismeretlen dobta be őket a közösbe, és azóta terjed, kisebb botrányt kavarva Burgess körül, akit valószínűleg különösebben azért nem hoz zavarba a sztori, tekintve, hogy a képen semmi extrát nem csinál – csak eszméletlen jól néz ki. Vigyázat, meztelenség következik, ha zavarja az ilyesmi vagy munkahelyen van, ne görgessen lejjebb!

George Burgess 21 éves.