nagy vihart kavart Miley Cyrus legutóbbi videóklipje, a Wrecking Ball, amit Terry Richardson botrányfotós rendezett, és amiben ennek megfelelően a húszéves énekesnő tökpucéran hintázik a címbéli vasgolyón, és amiben egy marha nagy kalapácsot nyalogat. Ez utóbbi részletek már önmagukban is elég komikusak, bár Cyrus és Richardson nyilván szexinek szánták őket. Nem meglepő tehát, hogy szaporodnak a paródiák az interneten, és a legtöbb esetben férfiak meztelenkednek ezekben a feldolgozásokban. A fenti fiatalembernek van a legjobb fizikuma az összes közül, ő kész fitneszvideóvá alakította át a klipet, a házbontó golyót itt egy fitneszlabda helyettesíti. A többiek alább következnek.

A King The Kid nevű együttes tagjai ehelyett feldolgozták a számot, így az saját verzióban szólal meg. Az eredeti kliptől annyiban térnek el, hogy a hintázáson és nyalogatáson vannak jelenetek arról is, hogy az együttes játszik, meg arról is, hogy a meztelen fiúkat különböző ételekkel spriccelik le, illetve szórják meg. Akiknek az izompacsirták nem jönnek be, azoknak valószínűleg a King The Kid tagjai lesznek a kedvencei. Őket egyébként már korábban is mutattuk, ha akkor nem nézte meg, most ne hagyja ki, tényleg jók!

Greg James egy brit rádiós műsorvezető, és ő már azok között van, akiknek videója az öniróniától vicces. James egy roppant szimpatikus ember, de azért ilyen testtel kevesen szoktak erotikus videóban vetkőzni. Kirúzsozva meg még kevesebben. Dehát hasonlítani akart Miley-ra.

Őszintén szólva a Froese ‘n Cons formációt nem tudjuk hova tenni, mindenesetre a következő Wrecking Ball-paródia az ő kezük munkája. Itt a fiatalember nem vállalta be a teljes meztelenséget, egy feltűrt atléta van rajta nagypapás alsógatyához, a kulcskellék, a labda is hiányzik, a kalapács helyett meg egy balta a nyalogatnivaló.

És legalul még egy Gage Wyand nevű fiatalemberre szeretnénk felhívni a figyelmet, aki szintén maga adja elő saját Wrecking Ball-feldolgozását. Ő azért érdemel külön említést, ahogy legóból megcsinálta magának a díszleteket. De ha öt videó nem volt elég, kattintson ide még egy nagyon vicces autógumis verzióért, ami az első paródiák között volt, vagy ide egy olyanért, ami már inkább félelmetes, mint humoros.