Ebben a blogban általában hírességek, sportolók és modellek szerepelnek – viszonylag ritkán szoktunk hétköznapi emberekről posztolni. Most elérkezett ennek az ideje, ugyanis az Instagramnak hála ma már az is felteheti a kockahasát az internetre, aki ezért nem vár pénzt vagy hírverést, hanem csak úgy jól néz ki valaki szerint. Például saját maga szerint, jobb esetben barátnője (vagy barátja) szerint. Meg persze a The Mistergram című blog szerint, a legjobb tízet ugyanis az ő válogatásuk alapján állítottuk össze. Most nem kattintani kell, hanem görgetni, a további kilenc férfi a hajtás alatt várja önt!

Ő úgy döntött, hogy villanyoszlopról fog szőrös mellkast villantani. Igaza volt.

Neki van mire fognia, nyilván unatkozott mosás közben, a ruhái meg pont mind benne voltak a gépben, úgyhogy meztelenül fényképezgette magát, amíg le nem járt a program.

Szőrös mellkas, elképesztő szakáll! Nyilván sok-sok megosztást érdemel.

Úgy látszik, ez a fiatalember Firenzében van éppen, ahol szintén nem volt túl rossz idő idén ősszel sem.

A tagek szerint ennek az újabb tekintélyes szakállnak a tulajdonosa éppen kávét fogyasztott reggelire abból a hatalmas csészéből. Jó erős lehetett a kávé, csak úgy dagadnak tőle a bicepszei.

Ő viszont nem kávéval kezdte ezt a napot, hanem fürdéssel, amihez a fejére húzott egy zacskót „anyjukat a hétfőknek” felirattal (szabad fordítás volt, elnézést). Egyébként ez a szatyor a fejre-mutatvány nem veszélyes egy kicsit?

Ez csak egy egyszerű (ön)arckép. Egyszerű, de nagyszerű, szerintünk legalábbis.

Valahogy az ilyen műrodeózás mindenkinek elég jól szokott állni. Ennek a fenti illetőnek meg különösen.

És még egy izmos-szőrös férfival búcsúzunk. Most már nem is kell lejjebb görgetnie, itt van pont a szöveg alatt a szavazócsík – használja! Tetszett a felhozatal?