„A srácok mind ezt csinálják” – valami ilyesmivel kommentálta/mentegette James Franco a fenti fotót, amit most novemberben osztott meg magáról az Instagramon. Az „ez” alatt természetesen a félmeztelen önfotót kell érteni, és az ilyenekből a múltkor már közöltünk egy havi besztof-összeállítást az októberi termésről, hát most mutatjuk a 10 kedvenc novemberi pasifotónkat az Instagramról.

Jó, pont Justin Bieber ezt nem magáról lőtte, oda is írta, hogy „na, most elkaptak”. Nézőink nem nagyon szokták őt szeretni, de valljuk be, (magához képest) itt tényleg jól néz ki.

De azt is be kell vallani, hogy inkább ez a fenti mexikói férfi néz ki úgy, mint amilyennek Justin Bieber önmagát elképzeli.

Őróla nem tudjuk, hogy ki, de azt se, hogy minek vett sapkát, ha olyan meleg van, hogy félmeztelenül lehet az erkélyen ejtőzni.

Ő egy videót posztolt, igen, ilyet is lehet az Instagramon. Az akrobatikus tehetséghez modellkülsővel büszkélkedhet ez a fiatalember, érdemes megnézni a többi fotóját is.

Egy klasszikus selfie egy olyan fiatalembertől, akit megmagyarázhatatlan módon az tesz ellenállhatatlanná, hogy a bajsza és a szemöldöke ugyanolyan.

És még egy önarckép pontosan ugyanebből a műfajból.

Ő a bemutatkozásában írja magáról, hogy fitnesszmodellként dolgozik. Hát lehet, hogy a fotó alapján segítség nélkül is kitaláltuk volna.

Valahogy nagyon veszélyesnek tűnik ilyen kevés ruhát viselni, egy olyan helyen, ahol ennyi a kaktusz, de persze meg tudjuk érteni, hogy ha valaki annyit edzett, hogy ilyen teste legyen, akkor szereti mutogatni.

És a fenti fiatalember a tizedik. Most nem is kell lejjebb görgetni, rögtön itt van alább a szavazócsík – mondja meg, ön mit szólt a novemberi instagramos terméshez?