Jó ideje szoktuk hébe-hóba szemlézni a spanyol ES Collection kampányait, ebben a posztban mutattuk legutóbb a fotóikat. Álmunkban sem jutott volna eszünkbe, hogy egyszer egy magyar srác fog szerepelni a spanyol cég valamelyik mesterien kivitelezett fotósorozatában, de most, hogy a magyar férfimodelleknek egyre jobban megy külföldön, ez a pillanat is elérkezett. A fenti fotón látható fiatalembert Hegyi Gábornak hívják, és volt olyan készséges, hogy emailben válaszolt néhány kérdésünkre, aminek köszönhetően alább olvasható mindaz, amit ön tudni szeretne egy nemzetközi sikert elért magyar férfimodellről.

A fotózás december első hetében volt, 6 napon keresztül reggel 8-tól este 6-ig folyamatosan készültek hármunkról a kampányfotók és videók” – számolt be Hegyi Gábor a munkáról, aminek a végeredménye a képösszeállításban látható, illetve amiről alább egy beharangozó videót is megnézhet.

De hogy vezetett el idáig az út? „2011-től kezdve modellként és hosztként kezdtem el dolgozni a legnépszerűbb ibizai bulikban, ahol jól megtanultam spanyolul és angolul. Az ibizai munkáimnak köszönhetően viszonylag sok fotózásom volt, voltak időszakok, amikor heti rendszerességgel fotóztak. Viszont most először voltam kampányfotózáson, ráadásul az ES Collection nagyon népszerű Spanyolországban és nemzetközi szinten is. Tavaly nyáron az ES Collection közreműködött az egyik ibizai buli szervezésében, ahol bemutatták a nyári fürdőruhakollekció egy részét. Itt dolgoztam modellként a bulinak, és volt szerencsém megismerni az ES Collection vezetőit is, akik ősszel kértek fel erre a kampányfotózásra.

És a kérdés, amit mindenkinek fel szoktunk tenni: mit és mennyit kell ahhoz sportolni, hogyan kell étkezni ahhoz, hogy az ember ilyen fizikummal rendelkezzen? „Rendszeresen járok konditerembe, általában 3-4 edzésnaponként tartok egy pihenőnapot. Emellett nagyon odafigyelek a táplálkozásra, hogy minél rendszeresebben, minél több fehérjét és lassan felszívódó szénhidrátokat egyek. Ezek segítenek abban, hogy akár a téli hónapokban is a lehető legkisebb testzsírszázalékkal tudjak intenzív súlyzós edzéseket végezni.” Ha ön véletlenül nem azzal kezdte volna, most már tényleg nem marad más hátra: kattintsa végig a fotósorozatot! Hegyi Gábor 25 éves.