A mai poszt tartalma alapvetően egy roppant vicces (nevetséges) fotósorozat, és kicsit kár ezt a bulit a vészmadárkodással elrontani, de egyre szembetűnőbb, hogy a Justin Bieber körüli téboly Michael Jacksonra emlékeztető szinthez közelít. A kanadai énekes és a néhai popkirály között az első számú hasonlóság, hogy mindketten gyereksztárként kezdték, és jól tudjuk, hogy tiniként egyáltalán nem egyszerű a hírnevet feldolgozni. (Felnőttként se az nyilván.)

A második hasonlóság, hogy Michael Jacksonnal szemben is gyakran az volt a kritika, hogy túlságosan nőies: sminkben járt, vékonyka hangja volt, a macsóságnak minden szikrája hiányzott belőle. Ugyanezért szokás Justin Biebert is kinevetni, pedig neki még hosszú haja meg kihúzott szeme sincs, sőt, pont azt szeretné, hogy macsónak tűnjön, de sajna ez nem nagyon megy neki.

És van még egy dolog, amiben hasonlít a két sztár. Michael Jacksont azért is kritizálták, hogy afro-amerikai létére úgymond fehér szeretne lenni. Bőrszíne ugyan saját bevallása szerint egy betegség miatt változott meg, de ez nem változtat azon a tényen, hogy egyik felesége sem volt fekete, sőt, némileg meglepő módon vér szerinti gyerekei sem azok, még csak félig afro-amerikainak sem tűnnek.

Justin Bieberrel ugyanez a helyzet, csak fordítva: ő fehér létére képzeli magát fekának a jelek szerint, aminek az abszurditását semmi sem példázza jobban, mint ez a fotósorozat Sean Diddy Combs partijáról, ahol csak úgy világított Bieber fehér teste.

Remélhetőleg a Jacko-Bieber hasonlóságok nem fognak szaporodni a jövőben, mert az ember tényleg senkinek nem kíván egy olyan szomorú életet, mint amin a popkirály keresztülment, de ettől még tény marad, hogy ez a fotósorozat mindennél viccesebb. Lapozza végig, nagyon sok kép van, de egyszerűen megunhatatlan a dolog. Alul szavazzon nyugodtan, ha van kedve, bár ennél a srácnál mindig a száraz szavazatok szoktak többségben lenni. Justin Bieber 19 éves.