Ausztráliából indult ki a neknominations nevű őrület, és miután pár balesethez és sok vicces videóhoz vezetett, az egész világon bekerült a hírekbe. A középpontban a sörözés, az ökörködés és a videózás áll, gyakorlatilag ez az új fahéjpróba. Az a lényeg, hogy a videón minél idétlenebb módon fogyasszanak el egy pint sört egy hajtásra, aztán ha sikerült a feladat, lehet nominálni (innen a név), azaz meg kell jelölni azt a havert, akinek a következő pint sört kell benyakalnia.

A kiválasztott illetőnek innentől kezdve 24 óra áll rendelkezésre, hogy valami őrültséget csinálva vedeljen egyet, és arról egy videót feltöltsön, persze megjelölve, hogy ki legyen a következő a sorban. Fent a legjobb neknominations-videókból látható egy montázs, de mint mindig, ebben a videós posztban is három kisfilmet mutatunk egyszerre, úgyhogy alább talál még kettőt.

Joe Manganiello továbbra sem tett le az asztalra túl sok mindent azon kívül, hogy vérfarkast játszik a True Blood (Inni és élni hagyni) című sorozatban, de a fizikuma ettől még ugyanolyan lenyűgöző, mint eddig. A fenti videón egy edzését lehet megnézni, egy férfimagazin kedvéért fitogtatta éppen az erejét. És a harmadik videóban is van fitogtatás rendesen, itt egy gyanútlan német riporternő tudósítását bombázza szét két ökörködő fiatalember, akik félmeztelenre vetkőzve ugrálnak a háttérben, hogy a riportot véletlenül se lehessen komolyan venni.