Ha véget ér egy hónap, mindig kényszert érzünk, hogy a hónap legjobbjaiból készítsünk valamilyen összeállítást, valamiért vagy ketrecharcosokra vagy az instagramos önfotózókra koncentrálva. Mivel januárban az előbbieket vettük elő, most hónap végén az Instagramot túrtuk fel, többek között a The Mistergram nevű blog nyomdokain haladva, és összeszedtük a 10 legjobb fotót, amit találtunk. Ezek láthatók ebben a posztban.

Mindegyik képet február hónapban posztolta a lelkes szelfiző, és a véletlen (vagy az ízlésünk) úgy hozta, hogy mind a 10 fotó szőrös férfiakat ábrázol. Itt most nemcsak testszőrzetre gondolunk, az alábbi fiatalembernek például az arcán több a szőr, mint a mellkasán.

A fene gondolta volna, hogy a borosta-nyaklánc kombó ennyire öltöztet, de az alábbi fotó az egyik kedvencünk. Buliba nem feltétlenül ajánlanánk ezt a kiegészítőt, de hálószobába, egy vicces fotóhoz teljesen jó.

Az alábbi fiatalember valószínűleg azok közé tartozik, akiknek igen gyéren nő a szakálla, sajnálhatja is a fiatalember, most, hogy az arcszőrzet ilyen divatos. Persze szégyenkeznivalója így sincs.

A következő úr azonban bőségesre növeszti, amivel a természet megáldotta. A hosszú, egyenes haj szakállal kombinálva rossz esetben elég jézusos tud lenni, de erre a Timothy nevű srácra a szexi jelző azért egyelőre találóbb.

Aki a mediterrán típusú férfiakat szereti, az az alábbi képre minden bizonnyal nyom majd egy lájkot. Ha valakinek februárban megadatik, hogy így ejtőzzön egy szál fürdőnadrágban, akkor érthető, hogy az illető elégedetten mosolyog.

Egy szakáll nélküli, de diszkréten szőrös és izmos felsőtest következik, az Instagramhoz képest meglepően jó minőségben és professzionálisan semleges háttér előtt.

A következő kedvencünknek van a legtöbb szőr a testén a tíz közül, ő szerencsére kiizzadva fényképezte (fényképeztette) magát, valószínűleg edzés után.

Az utolsó előtti fiatalember nem edzés után, hanem felkelés után szerepel a képen, kávéval és kissé elrettentő módon kertésznadrágban. A mellkastetoválása is egészen eredeti.

És végül még egy kutyát is belecsempészünk a februári tízes összeállításba, a kép alatt ott a szavazócsík, kíváncsiak vagyunk nézőink véleményére. Ön is ezt a tízet választotta volna kedvencnek, vagy kutatott volna tovább az Instagramon más férfiak után? Amennyiben a válasz igen (azaz nedves), ajánljuk figyelmébe a legutóbbi ilyen posztot, abban James Franco is benne volt!