Kedves nézőink, emlékeznek még a Leave Britney Alone című videóra, amiben egy szőke fiú hisztizett egy lepedő alatt? Az illetőt Chris Crockernek hívják, és 2007-es klasszikus vírusvideója óta két elég meredek dolgot próbált ki: az életet lányként és a melegpornót.

Chris Crocker állítólag három évig élt nőként, de nem tervezi, hogy nemet vált – ebben a férfiként és nőként egyaránt modellkedő Andrej Pejicre emlékeztet. Az viszont nagy különbség kettejük között, hogy Chris Crocker – bajusszal vagy anélkül – egész jóképű és férfias férfi bír lenni.

Lehet, hogy mi nem nézünk elég Instagramot, de ritkán látunk olyan júzert, aki olyan sok szelfit tölt fel magáról, mint Chris Crocker, a fiatalember szemmel láthatóan már-már kényszeres rendszerességgel és alapossággal foglalkozik a külsejével. De el kell ismerni, hogy kihozta magából a maximumot.

Crocker persze színész szeretne lenni, bár belátja, hogy ez nem lesz számára egyszerű, bár azt mondja, szerinte azért nem, mert már elvállalt pár melegpornós szereplést. Ön szerint is egész jól néz ki a fiatalember férfiként? Alább a szavazócsík, ne hagyja parlagon! Chris Crokcer 27 éves.