A Thunder From Down Under nevű ausztrál chippendale-társulat lépett fel kedd este a Las Vegas-i Excalibur klubban, amiben semmi különös sincs, teljesen megszokott esemény volt.

Ami szokatlan volt az az, hogy egy, feltehetően bedrogozott, fegyveres férfi ment a csapat öltözőjébe nagyjából este kilenckor, és ellopta a fellépők cuccait – írja a Review Journal.

A vetkőző ausztrálok az incidens ellenére megcsinálták a műsort, viszont a fellépés után kiszúrták a kb. 25-30 éves gyanúsítottat az ellopott dolgaikkal. Szó szót követett, a gyanúsított előrántotta a fegyverét, a táncosok pedig rávetették magukat a férfira.

A gyanúsított ekkor tüzelt, a lövése szerencsére senkit sem talált meg, az egyik táncos szerzett kisebb égési sérüléseket a lövés után.

Azt nem tudni, hogy mennyire bántak el a táncosok a gyanúsítottal, de a rendőrség kiérkezése után a férfit először kórházba szállították, és csak utána vették őrizetbe. Fegyveres gyilkossági kísérlettel, fegyveres rablási kísérlettel és fegyveres betöréssel gyanúsítják.