James Franco nemrég egy 18 év alatti lánnyal flörtölgetett a neten, úgyhogy az ember azt gondolná, ezek után jobban teszi, ha egy kicsit nem fotózgatja magát meztelenül az ágyban. A 36 éves Franco mégis ezt tette, de most nem egy tinilánnyal, hanem egy huszonéves sráccal, Keegan Allennel, aki szintén színész. Mi se értjük, azt írta hozzá kommentnek, hogy „szelfi az ágyban Keegan Allennel! Lehet megőrülni!”

A fotónak egy másik verzióját maga Keegan Allen posztolta azzal, hogy mennyire tetszett neki az Egerek és emberek című darab, amiben Franco jelenleg a Broadwayen szerepel, és hogy Franco legalább végre megmutatta neki is, hogyan kell rendesen ágyból szelfizni.

Akinek olyanja van, nyugodtan eressze szabadon a fantáziáját azzal kapcsolatban, hogy vajon miért van mindkét színésznek az egyik keze a takaró alatt, meg persze azzal kapcsolatban is, hogy ki készíthette ezt a fotót. Mert hiába írják, hogy ez szelfi, igazából nyilván nem az, mert nem ők tartják a fényképezőgépet, bár lehet, hogy önkioldót használtak. A Kockahas blogban inkább nem megyünk bele az oknyomozásba, hanem helyette megmutatjuk nézőinknek rendesen ezt a Keegan Allent, akit James Francón kívül a Pretty Little Liars című sorozat készítői is levetkőztettek már párszor. Ha az alábbi képre kattint, több fotót is megnézhet, a poszt legalján pedig szavazzon James Franco alkalmi ágyaspajtásáról! Keegan Allen 24 éves.