Vallomás: a mai posztban bemutatott rapperrel kapcsolatban még csak ahhoz sem vettem a fáradságot, hogy egy számát kiguglizzam és meghallgassam. És ez nem (csak) azért van, mert egyébként se nagyon szokott nálam értő fülekre találni a hip-hop, úgyhogy minek kínozzam magam feleslegesen, hanem azért, mert mire végignéztem Riff Raff összes fotóját a képarchívumban és összeállítottam belőle a fenti képről nyitható gigagalériát, úgy éreztem, ezzel bőven eleget vezekeltem erre a hétre. Ha ennek a személynek a számai is olyanok, mint amilyen a külseje, akkor én azt csak újabb pár hetes pihenés után merem meghallgatni. Akkor újra találkozunk ugyanitt, kedves néző, bemelegítésnek legyen elég a képnézegetés.

A 10 legízléstelenebb dolog Riff Raffen

  1. A Madonnát megszégyenítő fogékszer
  2. A gagyi tetkók
  3. A gigaszemüvegek
  4. A színes, felnyírt, befont haj
  5. A kozsós tincsek hátul
  6. A macskás nyaklánc
  7. A Lakatos Márk három évvel ezelőtti ízlését idéző színvilág 
  8. A vékony szakállcsík
  9. A színes, suhogós mackófelsők
  10. Hogy olyan pólókat hord, amin saját arcképe van

Szóval bizonyos Horst Simcóról van szó, aki texasi és rappel, művészneve Riff Raff. Most áprilisban jelenik meg a második albuma, de amivel igazán felhívja magára a figyelmet, az a külseje. Férfiban ennyire hivalkodóan és gyomorforgatóan öltöző figurát a ’80-as évek óta nem sokat lehetett látni, egyszerűen minden apró részlete velőtrázóan ízléstelen önmagában is és az összképbe beágyazva is.

Nem szabad azt hinni, hogy csak egy rossz pillanatát kaptuk el, amit azóta is szégyell, mi meg azt fújtuk most fel egy szenzációhajhász poszttá: Riff Raff évek óta következetesen így öltözik, sőt, az utóbbi időben kicsit be is durvult, bár becsületére legyen mondva, hogy mintha legalább egy kicsit kigyúrta volna magát.

A legdurvább részleteket a keretesben külön listáztuk, de kattintson a képre és mindent meg is nézhet szép nagyban! Vagyis nem szépben, csak nagyban. Bátorság, a végén a poszt legalján lehet szavazni! Riff Raff 32 éves.