Ha vége van egy hónapnak, mindig visszatekintünk, vagy a ketrecharcosokra, vagy az instagramos szelfizőkre. Most az utóbbi kategória kerül sorra, mivel a Mistergram továbbra is az egyik kedvenc mikroblogunk. Az áprilisi szelfitermésből összeszedtük a 10 kedvencünket, ők láthatók ebben a posztban. Mint ilyenkor mindig, a hírességek instagramos fotóit figyelmen kívül hagytuk, de készítse az ujját, így is lesz miért görgetni lejjebb és lejjeb!

Az ő fotói közül nem volt egyszerű választani, még akkor se, ha csak az áprilisi képekre szorítkozunk. Ha ráér, nézze meg a többi fotóját is ennek a berlini fiatalembernek!

Ő Ricardo, brazil és az orvosira jár. Ezek után már az is megbocsátható, hogy ennyire szereti magát fotózni.

Na jó, ez nem egy klasszikus szelfi, az biztos, sőt, annyira profinak néz ki ez a kép, hogy gyanús, hogy valami modellprojektről van szó.

A fenti fiatalember azt írja magáról, hogy színészként, valamint ruhatervezőként és tetoválás-designerként dolgozik, itt mindenesetre valószínűleg nem munka közben látjuk.

Ő pedig egy New Yorkban élő dán srác, aki a modellpályán próbál elhelyezkedni. Hát, a külseje kétségtelenül megvan hozzá, ha elég sok ilyen képet tölt fel magáról, talán egyszer tényleg híres is lesz. Ebbe a szelfijébe mindenesetre betolakodott valaki.

Ez az illető azt írja, hogy éppen ment haza az edzésből, amikor ezt a képet csinálta magáról. De vajon miért félmeztelenül ült az autóban?

Kézenállós szelfi volt már? Nekünk nem rémlik, úgyhogy a fenti kép már csak ezért sem maradhatott ki a gyűjtésből.

Utolsó előttinek egy vicces fotót választottunk (reggeli spontán erekció!), alább pedig azt képet láthatja, amelyik a tíz közül a legszebb helyen készült. Bejött a felhozatal? A fotó alatt ott a szokásos szavazócsík, klikkeljen egyet!