Kockahasa kétféle módon lehet az embernek. Vagy sokat edz és egészségesen étkezik, vagy befekszik a kés alá és betetet magának egy kockahas-implantátumot. Nem Rodrigo Alves az első olyan személy ebben a blogban, aki műhasizmot csináltatott magának, sőt, még csak nem is az első olyan férfi, aki azt mondja, Ken babává szeretne változni. Őszintén szólva úgy látjuk, hogy Justin Jedlica közelebb jár az ideálhoz, mint Alves, de ettől még a brazil férfi története is figyelemre méltó, főleg mivel a fiatalember már 37 millió forintnak megfelelő összeget költött rá 12 műtétjére.

A szakértők szerint Alves valószínűleg testképzavarban szenved, emiatt most már kezelik is, de a laikus szemlélőnek is valószínűleg ugyanez jut eszébe a férfi régebbi és újabb fotói láttán. Alves azt nyilatkozta, hogy gyerekkorában sokat cukkolták amiatt, hogy mekkora orra van. Ezek után nyilván az orrát csináltatta meg először, de mivel nem tetszett neki a végeredmény, visszament egy új orrért. Azt mondja, az arcával továbbra sem elégedett, de az újabb és újabb operációk során a teste más részein is alakíttatott.

A legdrágább a 12 beavatkozás közül pontosan a kockahas-implantátum beültetése volt, ez önmagában több, mint 8 millió forintnak megfelelő összegbe került. Combjairól és nyakáról zsírt szívatott le, vádliját is megformáztatta, a mellizmai helyén szintén implantátumok vannak, és a karját is feltöltette. Ez utóbbi beavatkozás nem sikerült túl jól, a szervezetébe került vegyi anyagoktól mindkét karja annyira feldagadt, hogy nem tudott se enni, se mosdani. A kórházban literszámra csapolták le a felgyülemlett folyadékot, és azt mondták, állapota az életveszélyhez volt közeli, az is felmerült, hogy lehet, hogy amputálni kell az egyik karját.

Ezek után nem csoda, hogy Alves nem ajánlja senkinek, hogy kövesse a példáját, azt mondja, nem büszke a műtétjeire, senkinek nem tanácsolja, hogy ugyanezeket a beavatkozásokat magán végeztesse el. Alves sem rögtön a kés alatt kezdte, ezt nyilatkozta: „próbáltam edzeni, hogy valami látszatja legyen. Elmentem az ország legjobb edzőtermébe, személyi edzőim voltak, de sose működött a dolog. Úgyhogy végül a gyorsabb megoldást választottam.” Így a végén a bicepszmániás bácsi jutott eszünkbe, ő szintén brazil, és szintén extrém módszerekhez folyamodik, hogy izmosabbnak tűnjön. Lapozza végig a képeket, itt egy videót is megnézhet, alább pedig szavazzon, mondja meg, mit szól a fiatalemberhez! Rodrigo Alves 30 éves.