Delhi mellett különleges falu, illetve inkább utánpótlásbázis található, a neve Aszola-Fatehpur Beri. A nagyközség nem akármilyen munkára képezi ki a helyi férfilakosságot: kidobónak trenírozzák őket. A BBC remek rövid videót készített erről a szokásról, amiben egy 39 éves – kibogozhatatlan nevű – férfi mesél arról, hogy olimpikon birkózó akart lenni, ugyanis a faluban szép hagyományai vannak a birkózásnak. Azonban a karrierje kettétört apja halálával, innentől neki kellett eltartania a családját.

A férfi meg is alapította helyi iskoláját, ahol napi edzésekkel pattintja ki a férfiakat. Rendkívül ügyelnek a táplálkozásra, kokszolás helyett pedig sok gyümölcsre (főleg banánra), vajra és rengeteg tejre helyezik a hangsúlyt. Így utánpótlást nyújthatnak a tíz éve tomboló delhi éjszakai életnek, pontosabban a bárok és klubok számára. Jelenleg vagy száz fiatal tanul ebben a különleges iskolában. Hősünk ugyan az éjszakai életben dolgozik, de megveti a piáló-cigiző vendégek e szokásait, a nejét és lányait nem is engedné ilyen helyekre.

A munkáról elmondta, nem olyan veszélyes, de persze vannak erőszakos, kötekedő vendégek, sokszor a tehetősebbek hiszik azt, hogy bármit megtehetnek. A végén azért ő is hozzáteszi, ugyan erre a munkára készít fel mindenkit, az álma, hogy egyszer az olimpián lássa a tanítványait.

Ebben a blogban az a hagyomány, hogy ha videót posztolunk, mindig hármat posztolunk egyszerre, aminek értelmében ebbe az összeállításba is kívánkozott még egy klip, nehogy rendszeres nézőinknek hiányérzete támadjon. Szerencsékre éppen a héten tette fel a netre Usher az új videóját, és véletlenül pont félmeztelenül dobol benne, két nap alatt máris majdnem másfél millióan látták. Ön is megtekintheti alább, a címe Good Kisser. Tetszik? Alul lehet szavazni!