Jöhet egy teljesen random zenész minden különösebb apropó nélkül? Hogyne jöhetne!

Van egy olyan amerikai együttes, hogy Neon Trees, és ez az illető ebben a zenekarban az énekes. Elvileg alternatív rockot játszanak, de igazából ez valószínűleg inkább gitárpop. De a kategorizálgatásnál érdekesebb a frontember, Tyler Glenn élete.

Tyler Glenn Kaliforniában született, egy mormon családban. Édesapja tanácsolta neki, hogy esetleg próbáljon meg zenélni, és ennek nyomán 2005-ben létrejött a Neon Trees zenekar, de akkor már Utah-ba költöztek. Az első nagylemezük 2010-ben jelent meg, 2011-ben bekerült az egyik számuk az amerikai slágerlista top 10-jébe, idei albumuk megjelenése előtt pedig Tyler Glenn bejelentette, hogy bár volt pár barátnője korábban, igazából gyerekkora óta tudja magáról, hogy meleg, de ettől még mormon marad, bár nem tudja, hogy ez hogy lehet. A témáról itt nézhet meg egy elég erős videót, de ha a lelkizést inkább kihagyná, akkor csak kattintsa végig a fotóösszeállítást, mert elképesztően jóképű ez a Tyler Glenn, és bár az ízlése nagyon furcsa, azért távolról sem katasztrofális, sőt.

Tyler Glenn mellesleg egy időben szőrtelenítette egyébként szőrös mellkasát, szerintünk nem gond, hogy ezzel felhagyott, és a punkfrizuránál is jobb ez a mostani szőkített-rövid séró. Az Instagramját egyébként csak ajánlani tudjuk, bár most kivételesen izmokat nem nagyon fog látni. ha kattint.

Na még ezt az egy fotót kiemeljük, aztán a további böngészést önre bízzuk!

Tyler Glenn 30 éves.