A mai posztban Matthew Paetz képei láthatók. Alább összefoglaljuk, hogy miért. Nézzen és olvasson végig mindent, aztán szavazzon a poszt alján!

1. Matthew Paetz pár hónapja jár Lea Michele színésznővel, akit elsősorban a Glee című sorozatból lehet ismerni, de már szólóénekesnőként is próbálkozik.

2. Matthew Paetz nem volt igazából ismert azelőtt, hogy összejött volna sztárcsajával.

3. Viszont amint híres lett, Matthew Paetzről azt kezdték el rebesgetni, hogy régen escortként dolgozott, azaz híres nőket kísérgetett alkalmakra, de persze szexről nyilván szó sem lehetett, hiszen az illegális lett volna. Állítólag ezen a website-on lehetett kapcsolatba lépni vele.

4. Matthew Paetz mindenesetre annyira jól ért a nőkhöz, hogy mostanság randiguruként és életvezetési tanácsadóként mutatkozik be, pl. a Twitterén. Meg divatmodellkedik is, itt a portfóliója.

5. Matthew Paetz elődje Lea Michele oldalán Cory Monteith volt, aki a Glee sorozatban Michele szerelmét játszotta – egy idő után az életben is összejöttek. Alig több, mint egy éve volt, hogy Monteith kábítószertúladagolásban elhunyt.

6. Matthew Paetz rengeteget jár futni új csajával, és közben folyton fényképezik őket. Most végre a hétvégén a fiatalember levette az atlétáját.

7. Matthew Paetz természetesen vetkőzött korábban is, csak arról nincs legális saját fotónk, úgyhogy ha egy szál fecskében szeretné megnézni a fiatalembert, kattintson ide.

8. Matthew Paetz és Lea Michele az énekesnő klipjének forgatásán találkozott először, idén áprilisban.

9. Matthew Paetz korábban ingatlanügynökként is dolgozott.

10. Matthew Paetz 29 éves.