Lazar Angelov a világ egyik leghíresebb fitneszmodellje, személyi edzője és sokak számára példakép. Kockás hasát millióan próbálják utánozni, a legtöbben csak Mr. kockahasként emlegetik. Ahogy az a képek alapján is elég egyértelműen látszik, Angelov is a férfias férfiak táborát erősíti, akik őszinte örömünkre az elmúlt évek háttérbe szorítottsága után most újra előre törtek, és egyre gyakrabban jelennek meg akár divatanyagokban is. Angelov totálisan kimaxolja ezt az irányt, a hasán sakkozni lehetne, és állítólag ezt minden fajta szteroid és teljesítmény fokozó nélkül érte el. Ráadásul Youtube csatornáján milliókat inspirál

Szerencsénkre Angelov igyekszik a lehető legjobb példát mutatni, így Instagramját is jól telepakolja félmeztelen fényképeivel. Innen szemezgettünk párat, de aki az oldalára látogat, láthatja, volt miből.

Angelovnak jól áll a természet is, nem csak az edzőterem. Hegyen, vízparton, és lóval egyaránt remekül mutat, persze az se baj, hogy egyik helyszínen sincs rajta póló.

És hogy hogyan változott át tökéletes férfivá a hétfőn 30. születénapját ünneplő Angelov? Erről is van egy csodálatos videónk.