Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Lenny Kravitz továbbra is baromi dögös

vlc
2014. szeptember 26., 08:35 Módosítva: 2014.09.26 09:41
14

Lenny Kravitz tényleg képtelen az öregedésre, már 50 éves, de ugyanolyan szexi, mint évtizedekkel ezelőtt. Valószínűleg ő az egyetlen férfi a földön, akinek baromi jól áll az orrpiercing, anélkül már el se tudnánk képzelni, és nem is akarjuk. Szerencsére Kravitz egyáltalán nem szégyelli a testét, és lelkesen tölt fel képeket Instagramjára, olykor még ruhát is elfelejt felvenni, aminek külön örülünk. Igazából édes mindegy hol és milyen fotók készülnek róla, még nem találkoztunk olyan nővel, aki ne mondana azonnal igent Kravitznek. A képek után senki se felejtsen el szavazni, bár úgyis tudjuk, mi lesz az eredmény. 

 A gitár, kockák és napszemüveg triásza verhetetlen. 

A zenész abban is elég jó, hogyan kell félpucéran a távolba meredni. Tökélyre fejlesztette ezt a képességét. 

Itt csak a háta látszik, de láttuk már eleget elölről, ideje a deltának is szentelni egy kis időt. 

És még azt is hajlandóak vagyunk neki elnézni, hogy volt idő amikor hálós felsőben énekelt szerelmesen, ami alól kivillant a mellbimbó piercing. Nem tagadjuk, örülünk, hogy vége a necc-korszaknak. 

Az Ázsiai Játékok úszói a medence szélén is elég jók

2014. szeptember 25., 09:39 Módosítva: 2014.09.25 09:39
1

A 2014-es Ázsiai Játékok szeptember 19-én kezdődött meg Incheon-ban, és így nem egész egy héttel később elérkezett az ideje, hogy megnézzük, miért is lehet érdekes ez az esemény a sportot kevésbé kedvelők számára is. Hála ennek a sok tehetséges sportolónak, és az úszósportnak, ebben a szeles szeptemberi időben újra eszünkbe juthat, lesz nyár jövőre is, amikor újra testközelből láthatunk félmeztelen férfiakat, de addig is, a képeket nézegetve próbáljuk kibírni a következő strandszezonig.

A koreaiak egyik legnagyobb tehetségéért mi is csak rajongani tudunk, ő az olimpiai bajnok Park Tae-Hwan, aki szombaton lesz 25 éves. Kívánjunk neki nagyon sok boldog negyed évszázadot, és még sok sikert, meg hogy minden sikeréről készüljön fotó továbbra is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hasselhoff újra beleült KITT-be

2014. szeptember 24., 10:44 Módosítva: 2014.09.24 14:25
15

Ha David Hasselhoff félmeztelen, az automatikusan delegálja őt a Kockahas rovatunkba, hiszen egy olyan alfahímről van szó, aki a Baywatch ideje alatt minden egyes szőrtüszőjét megmutatta a nagyvilágnak. A nemrég Magyarországon is bulit csapó Hasselhoff ráadásul két alapvetését is felidézte: először is Justin Bieberrel együtt beült KITT-be, hogy Venice Beach-en veressék kicsit együtt, majd a tengerparton virította meg újra a legendás felsőtestét. A képek egy egyelőre ismeretlen témájú videóhoz készültek, amiről csak Bieber nyilatkozott, de ő is csak annyit, hogy nem nyilatkozik. "Egyelőre csendben csináljuk, mert nagyon menő videó lesz, és fontos, hogy nagyot robbanjon" – magyarázta el a dolgokat Bieber a Daily Mailnek. Nagyon valószínű, hogy Bieber azt a Killing Hasselhoff című művet forgatja-e, amiről már Twittere szivárognak ki képek, amik alapján tényleg van okunk bizakodni. Az alábbi képen pedig minden idők legmenőbb tetoválása látható, amiről csak remélni merjük, hogy igazi. Ha ez még nem lenne elég, az év házibulijáról is posztolt képeket.

Az 56 éves Dolph Lundgren mindig tud meglepetést okozni

2014. szeptember 23., 09:07 Módosítva: 2014.09.23 09:07
13

A jelenleg 56 (!!!) éves svéd származású színész a mai napig örömmel mutogatja meztelen felsőtestét, amire először a Rocky negyedik részében kaptuk fel a fejünket. Rengeteg akciófilmben játszott, de ahogy több B kategóriás akciósztárnak, neki is a Feláldozhatók filmek leheltek új életet karrierjébe. A filmben játszott karaktere egyébként nem is áll olyan messze tőle, hiszen akárcsak Gunnar, ő is tanult ember, a Sydney Egyetemen vegyészmérnöknek készült. 

Dolph Lundgren veszélyes pasi. Ez kiderül a Rockyból, a Feláldozhatókból, na meg abból, hogy az őrült Grace Jones-t is megzabolázta, legalább annyi időre, amíg jártak. Egyébként Lundgren előbb Jones testőre volt, ebből lett a szerelem, ami végül az első szerepet is meghozta számára a Halálvágta című James Bond filmben, amiben Jones is szerepelt.

Az egészség fontos, még a tengerparton is. Ezt most megjelent könyvében, a „Train Like An Action Hero: Be Fit Forever"- ben is népszerűsíti Lundgren, aki 50 felett is legalább olyan jól spárgázik, mint Aleska Diamond.

Távolról sincs vége, olvasson még

30 éves a legkockásabb hasú modell

2014. szeptember 22., 12:40 Módosítva: 2014.09.22 18:03
58

Lazar Angelov a világ egyik leghíresebb fitneszmodellje, személyi edzője és sokak számára példakép. Kockás hasát millióan próbálják utánozni, a legtöbben csak Mr. kockahasként emlegetik. Ahogy az a képek alapján is elég egyértelműen látszik, Angelov is a férfias férfiak táborát erősíti, akik őszinte örömünkre az elmúlt évek háttérbe szorítottsága után most újra előre törtek, és egyre gyakrabban jelennek meg akár divatanyagokban is. Angelov totálisan kimaxolja ezt az irányt, a hasán sakkozni lehetne, és állítólag ezt minden fajta szteroid és teljesítmény fokozó nélkül érte el. Ráadásul Youtube csatornáján milliókat inspirál

Szerencsénkre Angelov igyekszik a lehető legjobb példát mutatni, így Instagramját is jól telepakolja félmeztelen fényképeivel. Innen szemezgettünk párat, de aki az oldalára látogat, láthatja, volt miből.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csúszdán zsonglőrködik a magyar Tom Cruise

2014. szeptember 21., 09:41 Módosítva: 2014.09.21 11:46
1

Top Gunként ismert Németh Norbert, a Gencsapátiból származó látványmixer a Haladásban nevelkedett, majd később Angliában focizott, egy komolyabb sérülés után döntött úgy, hogy beiratkozik egy koktélkészítő tanfolyamra. Gyerekkorában sok látványmixert látott, nagyon tetszett neki, ezért választotta ezt a pályát magának, és milyen jól tette. Mert a róla készült felvételek szerint nem csak félmeztelenül néz ki jól, de tüzet is fúj és csúszdában zsonglőrködik.

Magyarország és Ausztria, sok-sok verseny és fellépés után most Dubai illetve Amerika az úticél, ehhez készült ez a videó is - írja a fiatal fiúról a Nyugat.hu.

Ilyen férfias modellt ritkán látni

vlc
2014. szeptember 20., 08:46 Módosítva: 2014.09.20 10:17
11

Hogyan is indulhatna szebben a reggel, mint egy alsógatyában heverésző, izmos férfitest látványával. Most azoknak a hölgyeknek teszünk a kedvére, akik nem a nyeszlett, kisfiúsabb idomokért rajonganak. David Gandy, a félig angol, félig skót modell minden kívánalomnak megfelel, így vele kezdjük a napot. A férfiasság definícióját abszolút kimeríti Gandy fehérnemű reklámja, amit nem véletlenül fedezett fel a Mirror is. A Mark and Spencer's-nek készült kampányfilm erősen erotika szagú, a modell elégedetten nyúlik végig az ágyon és mereng az ablak előtt piciny gatyáiban. A szoros alsóneműk alapján pedig nagyon úgy fest, hogy Gandynak semmilyen téren sincs oka szégyenkezni. 

Ha túl sok minden vonná el a figyelmét a majdnem meztelen képsorokat nézve, mutatunk egy elegáns, nyakkendős változatot is. Az viszont szerencse, hogy az alábbi fotón se maradunk kockák nélkül. Gandy szuggesztív arca mögött ott figyel papír hasonmása, ráadásul egy szál alsógatyában. Nyilván azt fogja fogja fixírozni. Amennyiben pedig nem lett volna elég a megtekintett izommennyiség, ide kattintva még több fedetlen képet találhat a brit modellről. Ja, és szavazni se felejtsen el!

Így gyúrta ki magát a kis Schwarzenegger

2014. szeptember 19., 08:58 Módosítva: 2014.09.20 09:53
2

Őrület, hogy rohan az idő. Hiszi vagy sem, Patrick Schwarzenegger nagykorú lett. 21 éves korára pedig szépen kigyúrta magát, apukája biztos nagyon büszke rá, hogy ennyi kockával gazdagodott az évek alatt. Nem érte még el a schwarzeneggeri izomtömeget, de ez nem is feltétlen baj. Talán mindenki jobban jár, hogy a szülinapos nem lépett apja nyomdokaiba, reméljük, megáll az egészséges méreteknél, és nem nő ennél nagyobbra

Elképzelhető, hogy nem mindenkinek az esete a kisebbik Schwarzi, de azt illik beismerni, hogy bizony szép szál legény lett belőle. Adottságait nem rejti véka alá, előszeretettel dobja le a ruhát, olykor egy gumicápát is megül, de bánja a fene. Jól néz ki és kész. Legalábbis szerintünk, a végső döntést természetesen önökre bízzuk, hogy mi történik a bugyiban a képek átvizsgálása után. 

Ezek a férfiak nem önszántukból öltöztek így

2014. szeptember 18., 10:18 Módosítva: 2014.09.18 12:02
10

A londoni divathét számos szempontból lehet érdekes, most azt a hozadékát emelnénk ki, hogy végre megnézhetjük, hogyan mutatnak az izmos modell-mellkasokon a csilivili ékszerek. Az alábbi galériában olyan férfiakat tekinthet meg közelről, akik tehát nem önszántukból választották viseleteiket, hanem az a dolguk, hogy szép legyen a testük, és jól mutasson rajtuk minden, amit a tervezők rájuk aggattak.

Azt nem feltétlenül javasoljuk, hogy kövessék a példájukat, mert a minimum hetven-nyolcvan dekásnak tűnő statement nyakláncok még rajtuk is furcsán állnak – azt viszont igen, hogy tekintsék meg kétfunkciós galériánkat. Először szemléljék meg, milyen jó formában vannak az urak, aztán pörgessék vissza a képeket, miközben azon vihognak, hogy milyen furcsa holmikat viselnek. Esetleg harmadszorra is végigkattinthatják, hogy az arckifejezéseiken derüljenek.

Az alábbi szavazócsíkon pedig klikkolással jelezhetik, hogy a fukszok alatti férfitestek milyen élményeket szereztek önöknek.

Mickey Rourke mélyen dekoltált ingben sétálgatott

vlc
2014. szeptember 17., 12:08 Módosítva: 2014.09.17 13:55
1

Mickey Rourke kigombolt inggel, boldogan sétálgatott Hollywoodban. Az öröm nem véletlen, ugyanis épp egy tetováló szalonból távozott, ahol igyekezett még a szabad felületeket is kitölteni. A varrás után lengén, szellősen indult útnak, izmos mellkasát büszkén villantotta meg kigombolt inge alól. Azt már önökre bízzuk, hogy elégedettek-e a látvánnyal, de megkönnyítjük a döntést egy régebbi fotóval, amin teljes valójában megcsodálható Rourke alaposan kidolgozott teste és még az arca se deformálódott el, és ez sokat javít az összképen. 

Szőrtelenek, vékonyak és nagyon be van lőve a sérójuk

2014. szeptember 16., 11:44 Módosítva: 2014.09.16 13:38
22

A Kockahas blogban még mindig tart a New York-i divathét, ami pedig igazából már a múlt héten véget ért! De azért Loris Diran bemutatóját csak nem hagyjuk ki, ha már ennyi érdekességet mutattunk eddig is az amerikai divatfőváros 2015. tavasz-nyári kollekcióknak szentelt rendezvénysorozatából. Ezen a bemutatón voltak éppen ruhák is, de sajna nem túl izgalmasak, ezért mi a színfalak mögött készült fotóknak engedünk több teret a képösszeállításban. A bemutató előtt ugyanis, amikor a modellek haja már nagyon precízen be volt lőve, a fiúk lelkesen pózoltak félmeztelenül a fotóriporternek. Ők azoknak fognak inkább tetszeni, akiknek a vékonyabb, szőrtelen fiúk jönnek be – ön ebbe a csoportba tartozik? Ha végigklikkelte a képeket, szavazzon a poszt legalján!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezek a modellek olyan izmosak, hogy hám kellett rájuk

2014. szeptember 15., 08:48 Módosítva: 2014.09.15 10:33
14

Még mindig a New York-i divathetet vesszük elő, mert az eseménysorozatnak egy része volt az Art Hearts nevű AIDS-ellenes, jótékonysági divatbemutató, ahol többek között a Mister Triple X nevű márka csodálatos konfekciótermékeit és szado-mazo kiegészítőit is meg lehetett nézni. Ezzel a céggel legutóbb Los Angelesben találkoztunk, és most is találtak néhány rendesen kigyúrt (meg pár szálkásabb) modellt, hogy legyen kire rászíjazni a legújabb divat szerinti hámokat. Klikkelje végig a fotóössszeállítást, ha érdekli az ilyesmi! A poszt legalján ezúttal is véleményt lehet mondani, kattintson a szavazócsíknak arra a végére, amelyik jobban leírja reakcióját a látottakra!

Távolról sincs vége, olvasson még

Zac Efronhoz hozzávetkőzött a rendezője

2014. szeptember 14., 09:29 Módosítva: 2014.09.14 11:39
20

Zac Efront akkor mutattuk utoljára külön posztban, amikor MTV-díjat kapott a vetkőzős jeleneteiért. Azóta eszkábált már egy gördeszkát is, plusz összejött és szakított Michelle Rodriguezzel, meg elkezdett egy filmet forgatni We Are Your Friends címmel, amiben egy DJ-t játszik majd. A lényeg viszont nem változott: Zac Efron még mindig akkor van elemében, ha immár díjnyertes felsőtestét mutogathatja. Erre az új, most készülő filmben is nyilván lesz lehetőség, a forgatásról érkezett fotók egy részén ugyanis Max Joseph rendezővel együtt félmeztelenkedik, aki úgy látszik, megelégelte, hogy mindig csak Efron veszi le a felsőjét. Klikkelje végig a fotósorozatot, van egy tucat képünk a jelenetről! Hogy tetszenek? Legalul ne felejtsen el szavazni! Zac Efron 26 éves, Max Joseph 32 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Templomi félmeztelenkedés lesz a divat

2014. szeptember 13., 09:18 Módosítva: 2014.09.13 10:21
20

Igazából már véget ért a New York-i divathét, de annyira sok izgalmas történt a rendezvénysorozaton, hogy az egy hét alatt nem tudtuk az összeset posztolni. Kimaradt eddig például az Adrian Alicea divatbemutató, amit a Riverside Church nevű templomban tartottak. Ha a képek ebben a blogban landoltak, az nem jelenthet mást, mint hogy a divatbemutató hiányos öltözékű férfiakat tartalmazott – a helyszín ellenére tényleg így volt.

ÉNBP Lali születésnapján csúszdaparkban csajozott

2014. szeptember 12., 07:55 Módosítva: 2014.09.12 07:56
1

Kaptunk három fotót az RTL-től Laliról, az Éjjel-nappal Budapest szereplőjéről. A képeken a fiatalember egy csúszdaparkban szórakozik – mint a hozzájuk tartozó sajtóközleményből kiderül, születésnapja alkalmából. A fene tudja most már eldönteni, hogy tényleg megtörtént-e a dolog vagy csak a kamerák kedvéért csinálták-e (vagy hogy van-e egyáltalán különbség a kettő között), mindenesetre Laliék és a rivális srácok a sztori szerint az egyik medencében röplabdameccsel döntötték el, hogy „ki hívhatja meg a lányokat egy italra”.

Távolról sincs vége, olvasson még

Justin Bieber vetkőzött, lehuhogták

2014. szeptember 11., 08:52 Módosítva: 2014.09.11 09:42
1

Emlékszik még 15-ös listánkra arról, hogy Justin Bieber mi mindent csinál félmeztelenül? Ha nem, itt megnézheti, de sajnos az összeállítás idő közben abból a szempontból elavulttá vált, hogy most már van még egy dolog, amit Justin Bieber félmeztelenül csinál: a konferálás. A Fashion Rocks nevű jótékonysági eseményen nagyon ment a pucérkodás, mert Jennifer Lopez is jól megmutatta a fenekét, és szintén ugyanitt volt, hogy Justin Bieber, miközben a nála egy fejjel magasabb Lara Stone-nal közösen Rita Orát konferálta be, fogta, és alsógatyára meg zoknira vetkőzött.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen a mellkasszőr-borotválás művészi színvonalon

2014. szeptember 10., 09:21 Módosítva: 2014.09.10 10:55
63

Daniel Johnson londoni sztárfodrász vágott már hajat az angol labdarúgó válogatottnak, a brit X-faktor versenyzőinek és számos hírességnek, de most úgy döntött, más testtájakon is megcsillogtatja fodrásztudományát. És hol van sok szőr az emberi testen, amit formálni lehetne? Johnson a mellkasszőrt választotta, azzal a céllal, hogy műalkotásokat készít belőle. Így került az általa kezelésbe vett férfiak mellkasára például Stonhenge, vagy az egyiptomi piramisok látképe. Az így fazonírozott mellkasszőr legfeljebb partira jó szerintünk – ön mit gondol? Szavazzon a poszt legalján!

Távolról sincs vége, olvasson még

Felismeri a volt Forma 1-es pilótát nyaraláskor?

2014. szeptember 9., 10:30 Módosítva: 2014.09.09 16:48
17

A fenti férfi még sosem szerepelt a blogban, így kíváncsiak vagyunk, hogy nézőink kitalálják-e, kit látnak a képen? Feltételezzük, hogy sokaknak menni fog a dolog, hiszen korábbi posztokból az derült ki, hogy vannak rendesen Forma 1-rajongók nézőink között. A jelenleg Portofinóban nyaraló híresség azoknak lesz ismerős, akik az ezredforduló környékén figyelemmel kísérték az autóversenyzést, de többet már nem árulunk el az illetőről, a megfejtésért klikkeljen a képre vagy görgessen lejjebb!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezek a modellek tényleg erősek

2014. szeptember 8., 11:40 Módosítva: 2014.09.08 15:11
14

A fenti fotó a New York-i divathét egyik hétvégi bemutatója előtt készült a színfalak a mögött: a Mochachino férfimodelljei a jelek szerint úgy döntöttek, hogy megmutatják fotóriportereknek és rajtuk keresztül a világnak, hogy tényleg erősek, és a tavalyi sima fekvőtámaszozáson kívül mindenféle látványos trükköket is elő tudnak adni két kissé instabilnak tűnő székkel. Persze arról is mutatunk képeket, hogy a fiatalemberek ezek után hogyan vonultak a kifutón, sőt, a Mochachinón kívül a Mischka Velasco-bemutatóról is beválogattunk néhány fotót a galériába, mivel ott is volt izom bőven (bár onnan a színfalak mögül csak fésülgetésről kaptunk bizonyítékot). Reméljük, felkeltettük érdeklődését és végigklikkeli a fényképsorozatot, majd a poszt alján szavaz is egyett a nedves-száraz csík megfelelő végére kattintva!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az ilyen fülbevaló a legmenőbb kockahashoz

2014. szeptember 7., 09:07 Módosítva: 2014.09.07 12:17
12

Ön szép szálkásra gyúrta már magát, de nem tudja, mivel tegye kockahasát igazán feltűnővé? New Yorkból a Menswear Collective nevű ööö kollektíva azt ajánlja önnek, hogy akasszon a bal fülébe jó hosszú fülbevalót, és máris meg lesz oldva a probléma! Igen, még mindig a New York-i divathét anyagából válogatjuk ki az legizgalmasabb fotókat, csakúgy mint tegnap és tegnapelőtt, de most úgy néz ki, rátaláltunk a leghippisebb tervezőcsoportra. Ez lesz szerintük 2015 tavaszának és nyarának divatja, de mi azt szoktuk tanácsolni nézőinknek, hogy az ilyesmire ennyire előre ne vegyenek mérget. Inkább csak klikkeljék végig a képösszeállítást, aztán mondjanak róla véleményt a poszt alján a szavazócsíkra kattintva!

Távolról sincs vége, olvasson még

Megvolt New York első számú férfimodell-orgiája

2014. szeptember 6., 09:00 Módosítva: 2014.09.06 11:18
25

Ez sorban már a harmadik év, hogy posztoljuk a Parke & Ronen tavasz-nyári divatbemutatóját a New York-i divathétről, és ez azért van így, mert az amerikai divatfővárosban ez a márka az, amelyikre a legjellemzőbb, hogy általában több a pucér test, mint a ruha. Idén is összeválogatták a rendelkezésre álló férfimodell-sereg krémjét, adtak rájuk egy-egy színes kisgatyát (meg a többségükre szemüveget), és indult is a buli. A képösszeállításban egy rakás fotót nézhet meg, egy részük a színfalak mögött készült, egy másik részük a kifutón, az egyik szőke dalia ismerős lehet a tegnapi posztból. Ha végigklikkelte a képeket, görgessen le a poszt legaljára, és adjon le egy szavazatot! A tavalyi Parke & Ronen posztot itt találja, a 2012-eset pedig itt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezeknek a fiúknak a kockahasát kiállították a divathéten

2014. szeptember 5., 08:44 Módosítva: 2014.09.05 10:22
12

Elkezdődött a New York-i divathét. Most már az amerikai divatfőváros az egyetlen, ahol még mindig nem tartanak külön divathetet a férfiaknak, így aztán ez az esemény koedukált, egyszerre vannak a női és a férfidivatot bemutató események. Persze néhány márka nem rendez klasszikus divatbemutatót, ők általában inkább prezentálnak, azaz nem a közönség ül és a modellek sétálnak, hanem fordítva, a manökenek vannak egyhelyben és a közönségnek kell őket körbejárni, kb. mint egy kiállításon. Az eddigi prezentációkból két márkát választottunk ki, David Hartét és Jack Spade-ét, mert ők voltak azok, akik a modelljeik kockahasát is közszemlére tették, amikor meg akarták mutatni, milyen lesz egy divatos férfi 2015 tavaszán-nyarán. Klikkelje végig a képeket, aztán szavazzon a poszt alján!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen teste van a 200 méter pillangó világcsúcstartójának

2014. szeptember 4., 09:26 Módosítva: 2014.10.23 12:21
19

Az ember azt hinné, hogy nincsenek afrikai országok a világ úszónagyhatalmai között, de véletlenül mégiscsak vagy egy fiatalember, aki miatt Dél-Afrika neve az utóbbi években rendszeresen ott szerepel a ranglisták élén. Bizonyos Chad Le Closról, aki jelenleg a 200 m-es pillangóúszás világcsúcstartója, legalábbis a rövid pályás (25 méteres medencében tartott) versenyek tekintetében. (Az 50 méteres medencékben a 200 méteres pillangóúszás bajnoka természetesen Phelps.) Le Clos a napokban azonban vegyesúszásban lett első Dubajban, ezért döntöttük úgy, hogy összeszedünk róla néhány új és régebbi képet. Lapozza végig a fotósorozatot és álmélkodjon, sőt, ha van kedve, szavazhat is a poszt legalján! Chad Le Clos 22 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Síkosított rúdon vetélkedtek a máltaiak

2014. szeptember 3., 10:24 Módosítva: 2014.09.03 11:17
18

A Kockahas blog intenzíven érdeklődik a világ különböző tájainak néphagyományai iránt – feltéve természetesen, hogy a tradíció valamiféleképpen hiányos öltözékű férfiakhoz kapcsolódik. Most megint találtunk egy olyan népszokást, ami azonnal felkeltette az érdeklődésünket, a fotók ezúttal Máltáról érkeztek. Vallettától nem messze, egy kisvárosban Szent Juliánra emlékeznek egy olyan vetélkedővel, ami abból áll, hogy egy rúd végére zászlókat tűznek ki, aztán a rudat jó csúszósra bezsírozzák. Aki el tudja venni a zászlót, nyer. Aki nem, az belehull a tengerbe. Az amerikai seregben is népszerű ez a játék, önnek hogyan tetszik? Legalul szavazhat!

Távolról sincs vége, olvasson még

130 kiló volt, sportmodell lesz belőle

2014. szeptember 2., 08:49 Módosítva: 2014.09.02 21:17
215

Pár héttel ezelőtt ugyan véget ért fogyásukra büszke olvasóinkat bemutató sorozatunk, de úgy döntöttünk, egy későn érkezett levéllel még kiegészítjük a témát. Ezúttal Andrástól kaptunk fotókat és egy nagyon érdekes sztorit. Az ő története abban különbözik az eddigiektől, hogy ő még 2008-ban érte el a 130 kilós csúcsot, és azóta többször is elkezdett lefogyni, de a próbálkozások sosem hozták meg a várt eredményt. Egészen mostanáig, mert úgy tűnik, ezúttal tartós lesz a siker – András azt írja, egyenesen az a célja, hogy sportmodell legyen belőle. Hát nálunk máris modellkedik, olvassa el beszámolóját, nézze meg képeit és a poszt legalján mondjon róla véleményt!

Távolról sincs vége, olvasson még

10 zseniálisan szexi szelfiző augusztusból

2014. szeptember 1., 10:12 Módosítva: 2014.09.01 10:12
36

Fent egy Icarus nevű profi pankrátor fotója látható, aki természetesen magyar, és Horváth Évával szelfizett egyet a legutóbb show felvételekor, azaz egy héttel ezelőtt. Igen, van profi magyar pankráció, és igen, megint vége lett egy hónapnak, ami azt jelenti, hogy a Kockahas blogban a 10 kedvenc szelfink látható az Instagramról. Görgessen lejjebb a maradék 9-ért!

Távolról sincs vége, olvasson még

50 évesen is modellkedhetne a szörflegenda

2014. augusztus 31., 09:15 Módosítva: 2014.08.31 13:34
1

Kaptunk egy friss fotósorozatot Laird Hamiltonról, úgyhogy ez egy remek alkalom arra, hogy bemutassuk őt önnek – feltéve persze, hogy ön eddig még nem hallott Hawaii legjóképűbb szörflegendájáról. Hamilton édesanyja a Wikipédia szerint a hatvanas évek egyik kísérleti eljárásának vetette alá magát, amikor szült. Az eljárás része az volt, hogy a vajúdó kismamát egy sós vízzel teli gömbbe helyezték, és úgy látszik, meg is lett a hatása a dolognak, mert Hamilton világéletében imádta az óceánt. Segített persze nyilván az is, hogy gyerekkorában Hawaii-ra költöztek, így még a középiskolát se fejezte be, hanem tizenévesen elment szörfölni és modellkedni a '80-as évek közepén. 191 centijével és elképesztő fizikumával nyilván remekül ment mindkettő, de Hamilton a szörfözésből sose szeretett vetélkedőt csinálni, ezért versenyeken sose indult.

Távolról sincs vége, olvasson még

168 centi magas, de izmosabb, mint gondoltuk

2014. augusztus 30., 08:47 Módosítva: 2014.08.30 08:47
2

Erre a hétre is jut egy random zenész: a múlt heti mormon, meleg rocker után most a Lil Wayne művésznéven alkotó rappert vesszük elő, akire onnan emlékezhetnek a hip-hop iránt kevésbé érdeklődők, hogy a fiatalember börtönviselt, epilepsziás és egyszer Nicki Minaj táncolt az ölében egy emlékezeteset. A források többsége 165 és 168 centi közé teszi Lil Wayne testmagasságát, de attól még, hogy a rappernek esélye sincs a szekrényméretre, azért a jelek szerint edz rendesen (nem mintha osztanánk azt a nézetet, hogy csak a szekrényméret lehet szexi).

Távolról sincs vége, olvasson még

Rosszkor locsoltak a szépfiúk Donatellára

2014. augusztus 29., 12:49 Módosítva: 2014.08.30 19:23
18

Alapvetően mi is azt várjuk, hogy legyen már vége a jegesvödrözésnek (bár a múlt héten Dávid Kornél produkcióját még eléggé élveztük), de ezt a videót gyorsan még ideszúrjuk, mielőtt végleg lecseng ez az egész marhaság. Ezen Donatella Versace boríttat a fejére két köcsögnyi jeges vizet, de sajnos a tartályokat kezelő szépfiúk vagy nem tudnak olaszul vagy kicsit be vannak lassulva. Vagy direkt szófogadatlanok. A divattervezőnő ugyanis szépen elmondja angolul az egyébként elég érdektelen bevezetőjét, aztán amikor a végére ér, még gyorsan hozzáfűzi olaszul, hogy „no, aspetta”, azaz kb. „még ne, várjál”, de a srácok mégis fogják a Versace-logós kübliket és leöntik a főnöknőt. Aki ezek szerint a baki ellenére sem volt hajlandó megismételni a felvételt.

Beállt modellkedni az új-zélandi rögbiválogatott

2014. augusztus 29., 08:14 Módosítva: 2014.08.29 10:59
51

Aucklandben divathét van, és a mai posztban összegyűjtöttük annak a bemutatónak a fotóit, amin olyan férfiak láthatók, akik önt feltehetőleg érdekelni fogják. A Jockey nevű márka műsoráról van szó, akiknél három darab férfimodell szerepelt pucér felsőtesttel, meg egy rögbicsapat: konkrétan a New Zealand All Blacks csapata, azaz az ország válogatottja. Őket láttuk már uszodázni és örömtáncot járni is, most érdekes végignézni, milyen arckifejezéssel vonulnak a kifutón. Ha végigklikkelte a fotósorozatot, szavazzon bátran! Önnek bejönnek a modellkedő rögbisek?

Távolról sincs vége, olvasson még