Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Így piperézik a férfimodelleket bemutató előtt

2014. június 28., 09:08 Módosítva: 2014.06.28 11:14
13

Hadd jöjjön még egy poszt a milánói férfidivathétről, megint Patinszki Misával megspékelve! Tegnap kifutón vonulás közben mutattuk a modelleket, ma viszont a színfalak mögött készült képekből válogattunk. Ezt a fotóst a DSquared2 bemutatója előtt engedték be az öltözőbe, ahol nemcsak a manökeneket fésülték-sminkelték-öltöztették-manikűrözték teljes gőzzel, hanem a két tervezőt is, a kanadai Caten ikreket. Ha megengedhetünk magunknak egy rosszmájú megjegyzést: valószínűleg nekik nagyobb szükségük is volt rá. Lapozza végig a képösszeállítást, aztán adja le a szavazatát a poszt legaljához görgetve!

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme a 40 legjobb fotó a milánói férfidivathétről

2014. június 27., 09:47 Módosítva: 2014.06.27 10:39
23

Véget ért a férfidivathét Milánóban, úgyhogy a négy napos rendezvénysorozat tengernyi fotóanyagából összehalásztuk azokat a fényképeket, amikről úgy gondoltuk, hogy a legjobban érdekelni fogják a Kockahas blog nézőit. A képösszeállításban 10 márkától láthat modelleket, a tervezők között van a Dolce & Gabbana, a Versace, Vivienne Westwood, Roberto Cavalli, illetve a DSquared2, akik még a divathét előtt a Feljelentő rovatban is szerepeltek. Milánóban ebben a szezonban több magyar srácot beválogattak a kasztingokon, köztük van Patinszki Misa is, akit januárban két bemutatón szúrtunk ki. Lapozgassa végig a fotósorozatot, a magyar modell képeit a végén találja majd! Hogy tetszett a Milánói felhozatal? Szavazzon a poszt alján, aztán ha ennyi nem volt elég, kattintson vissza a múlt heti, londoni poszthoz!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kockahas-vb: íme a csoportok legvillantósabb játékosai

2014. június 26., 09:04 Módosítva: 2014.06.26 16:08
42

Ahogy 2012-ben a foci-Eb idején tettük, úgy most is megrendezzük a Kockahas-blog saját bajnokságát, ahol a vb kigyúrt játékosai összecsaphatnak. Feltúrtuk az internetet félpucér spílerek után, és mindegyik résztvevő csapat egy-egy játékosát hozzáadtuk a galériához (tehát 32 kép lesz). És akkor következzen a szabályzat: ahogy az igazi vb-n, így itt is nyolc csoport van, csoportonként négy csapattal. A galériából csoportonként kiemelünk egy-egy képet, ön pedig a galériát megnyitó kép alatti szavazódobozban eldöntheti, ki a legdögösebb focista a csoportból. Úgy érdemes játszani, hogy a galériát jobb klikkel új oldalon nyitjuk meg, így könnyű megnézni négyesével a játékosokat, majd szavazni. Nálunk csak a csoportgyőztesek jutnak tovább az egyenes kieséses szakaszba, hogy a végén kiderüljön, melyik ország a Velvet világbajnoka.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ötvözték a rögbit, a vízipólót és a búvárkodást

2014. június 25., 11:16 Módosítva: 2014.06.25 11:22
1

Ebben a posztban egy olyan sportot mutatunk önnek, amilyenről valószínűleg még nem hallott (tőlünk biztosan nem). A rögbinek ugyanis van egy másik új változata a meztelen rögbin kívül: a vízalatti rögbi. Most éppen Firenzében volt egy találkozó, ahol a britek csapata mérkőzik az olaszokkal – ők láthatók a képeken. A vízalatti rögbit nem a szokásos tojás alakú labdával játsszák, hanem kerek labda van, ráadásul egy medencében zajlanak az események, úgyhogy ebben a vízipólóra emlékeztet a leginkább a játék. De a labda a medence vizénél nehezebb, sós vízzel van megtöltve, és azt az ellenfélnek a medence aljához rögzített kosarába kell eljuttatni, persze békaláb, búvárszemüveg és pipa segítségével. Nézze meg jobban a képösszeállításban, hogy hogyan zajlik a vízalatti rögbi!

Távolról sincs vége, olvasson még

Pucér férfisegg és színlelt análszex a Broadway-en

2014. június 24., 08:46 Módosítva: 2014.06.24 10:35
27

Januárban mutattuk utoljára a Broadway Bares nevű show-t, ami New York első számú színházi negyedének vetkőzőrevüje, jótékony célra, borsos jegyárak mellett. A hétvégén volt egy újabb menet, és megint kaptunk róla fotókat. Nem igazán lepődtünk meg, hogy minden volt a műsorban, amitől a Broadway közönsége beindul: itt-ott egy két mellbimbótapaszos nő is előkerült, de elsősorban a férfiak énekeltek-táncoltak, meg persze kapkodták le magukról a ruhadarabokat, bizonyos esetekben a teljes meztelenségig. A koreográfiának része volt egy kis análszex-imitáció is, ha kíváncsi a képekre, nézze meg őket valamelyik fotóra kattintva! Mi pedig az ön véleményére vagyunk kíváncsiak, mondja el, mi volt a reakciója a poszt legalján a szavazócsík segítségével!

Távolról sincs vége, olvasson még

Dokumentumfilmes buli volt egy férfisztriptíz-bárban

2014. június 23., 09:33 Módosítva: 2014.06.23 11:15
9

Joe Manganiellóról többször is volt már szó ebben a blogban, de ha valamelyik nézőnknek esetleg nem rémlene, kiről van szó, íme egy gyorstalpaló arról, mi az a két dolog, amiről ezt az amerikai színészt ismerni lehet. 1. Szerepel a True Blood (Inni és élni hagyni) című sorozatban, ahol egy vérfarkast játszik és sokat vetkőzik. 2. Szerepel a Magic Mike című filmben, ahol egy chippendale-est játszik és sokat vetkőzik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a dán srác lett Mr. World

2014. június 22., 09:08 Módosítva: 2014.06.23 10:59
51

A fenti dán férfi a világ legszebb férfija – a Mr. World nevű szépségverseny zsűrije szerint legalábbis. Már most szólunk, hogy a poszt legalján a szavazócsík segítségével megmondhatja, hogy egyet ért-e a zsűri döntésével. A teljes felhozatalról a Facebookon lehet némi képet kapni, akkor, ha ide kattint, de a Youtube több csemegét rejt a néhány napja lezajlott döntőről, ott meg lehet nézni például valamennyi induló bemutatkozó videóját (magyar versenyző nem volt).

Távolról sincs vége, olvasson még

Aki izmos, így szurkoljon!

2014. június 21., 08:44 Módosítva: 2014.06.21 13:37
2

Vannak olyan titkos vágyai, amiket azért nem mer kiélni, mert fél, hogy melegnek nézik? Menjen el valami futball-eseményre, és ott nyugodtan megteheti, amire régóta vágyott! Kedvére ölelgethet, akár szájon is csókolhat egy másik férfit, vagy hordhat színes ékszereket, illetve beöltözhet olyan kosztümökbe, amik őszintén szólva inkább a Life Ballra valók, és higgye el, nem lesz az egészből semmi probléma! (Szerintünk persze egyébként se lenne, de lehet, hogy csak túl optimisták vagyunk.) Ma azon férfiak közül mutatunk párat, akik szeretnek nyilvánosan ölelkezni, illetve beöltözni és/vagy levetkőzni, és egy-egy világbajnoki labdarúgó-mérkőzés megtekintését választották ehhez környezetnek. A fotósorozat a VB legextrémebb szurkolói közül mutat néhányat, lapozza végig az összeállítást, aztán a poszt legalján a szavazócsíkkal értékelje a kosztümöket és kockahasakat!

Távolról sincs vége, olvasson még

A legkeményebb modellek Londonból

2014. június 20., 09:05 Módosítva: 2014.06.20 10:17
28

Mutattunk már egy elég érdekes divatbemutatót a londoni férfidivathétről, amikor a rendezvénysorozat elkezdődött. Most, hogy vége van, mutatjuk a többi érdekeset – egyben. A képösszeállításban 19 modell látható, mindegyik az izmosabb-kigyúrtabb-keményebb kategóriából. A bemutatott divatházak/tervezők között ismertek és kevésbé ismertek is vannak, íme a listájuk: KTZ, Moschino, Sibling, Sankuanz, Craig Green és Nasir Mazhar.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fellibbent a zászló a nudista rögbimeccsen

2014. június 19., 08:10 Módosítva: 2014.06.19 10:34
32

Hurrá, erre a hétre is jut egy rögbis poszt a Kockahas blogban. A legutóbb fürdőző rögbiseket mutattunk, ezúttal viszont rögbiző rögbisek kerülnek sorra, azonban ezek most azok a rögbisek, akik meztelenül rögbiznek. Új-zélandiak, és a napokban az angolokat hívták ki maguk ellen egy meccsre egy Dunedin nevű városban. A britek azonban hiába kerülték meg a földgolyót ezért a mérkőzésért, a teljes meztelenséget nem vállalták be, hanem egy-egy kisméretű angol zászlót használtak ágyékkötőnek. Valljuk be, teljesen értelmetlenül, mert az akciódúsabb jelenetek közben általában fellibbent a zászló, amint az 18 éven felülieknek való képösszeállításunkban remekül látszik. Ha végigklikkelte a képeket, kattintson egyet legalul a szavazócsíkra is! Bejönnek önnek a nudista rögbisek?

Távolról sincs vége, olvasson még

Így nyaralnak a világ leggazdagabb tiniikrei

2014. június 18., 08:12 Módosítva: 2014.06.18 16:31
12

Ez a két srác nem szerepelt még a Kockahas blogban. Dylan és Cole Sprouse-nak hívják őket, és pár éve még a világ leggazdagabb tizenéves ikerpárjának számítottak. Hát most már nem tizenévesek, de a pénzük még nyilván megvan, el is ruccantak Amerikából Toszkánába nyaralni. Tették ezt már csak azért is, mert pont Toszkánában születtek, amikor szüleik itt dolgoztak nyelvtanárként. A Sprouse-fiúk azonban Amerikában nőttek fel és gyerekszínészkedtek, többek között a Disney cégnél, elsősorban a Zack és Cody élete című sorozatban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Felismeri, melyik chippendale-es töltötte be az 50-et?

2014. június 17., 08:46 Módosítva: 2014.06.17 08:46
13

A fenti képen az egyik férfi jóval idősebb a többinél. Tudja, hogy melyik? A válasz nem olyan nehéz, többek között azért nem, mert egy évvel ezelőtt már megörvendeztettük nézőinket egy ugyanilyen poszttal, és azóta csak annyi változott, hogy az illető betöltötte az ötvenet. Na de hátha van olyan nézőnk, akinek véletlenül nem tűnik fel az ismerős arc, az hadd találgasson még egy kicsit, a választ csak a hajtás után áruljuk el.

Távolról sincs vége, olvasson még

Melltartókkal indultak a férfidivathetek

2014. június 16., 12:34 Módosítva: 2014.06.18 09:43
92

Nyilván önnek is hiányérzete volt már, olyan régen volt az előző férfidivathétszezon. Na most nyugodtan hátradőlhet, mivel Londonban végre megkezdődött a háromhetes őrület. Fantasztikus mellesleg, hogy idén pont a foci-VB-vel egyszerre zajlik a Milánóban folytatódó és Párizsban kicsúcsosodó rendezvénysorozat, amin megint keresgélhetjük majd, hogy hol és hányszor bukkan fel melyik magyar modellfiú. De egyelőre nem a modellekre koncentrálunk, hanem a ruhákra, Londonban ugyanis Astrid Andersen egy olyan kollekciót mutatott be, aminek láttán az ember nem tudja, hogy sírjon-e vagy nevessen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Leállt a sörözéssel, jóképűbb lett

2014. június 15., 09:10 Módosítva: 2014.06.16 11:51
25

A mai posztban egy brit férfit mutatunk be, Mitch Jonesnak hívják és nem híres, csak eladta fogyásának történetét egy hírügynökségnek, és így bekerült a lapokba. Nem valami extrém mértékű Guinness rekordról van szó, bár az távolról sem semmi, hogy Jones fél év alatt 66 kilót adott le, de más fogyott ennél durvábbat is. Ami Jones esetében a legmeglepőbb, az az, hogy milyen sármos és jóképű lett, miután lement róla a túlsúly. Az arca is teljesen más most, mint amilyen volt. A képösszeállításban a fogyás előtti és utáni képek is láthatók, döbbenetes a különbség. Ki gondolta volna, hogy a 143 kilós hústoronyból ilyen vonzó férfi válhat mindössze hat hónap alatt?

Távolról sincs vége, olvasson még

Egymás nyakában fürödtek a rögbisek

2014. június 14., 08:14 Módosítva: 2014.06.14 10:45
2

Ma megint egy fürdőző ausztrál futballcsapat kerül sorra. Legutóbb a VB-re készülő fociválogatottat mutattuk, és gyakran prezentálunk fotókat az ausztrál futball játékosairól is (ez olyan, mint az amerikai futball, csak ausztrál), de ma rögbisek kerülnek sorra. Hátha önnek mond valamit a név: ez a csapat a New South Wales Blues csapata, és egészen pontosan ligarögbit játszanak. Úgy látszik, őket is beparancsolták a jeges fürdőbe, mert az jót tesz az izmoknak, amiből ezeknek a férfiaknak van rendesen. Volt, aki cidrizett, mások viszont egymás nyakába ülve pancsoltak – persze azt a rendes medencében. Klikkelje végig a sorozatot, aztán a szavazócsíkra kattintva mondja meg nekünk, hogy most már ön is bánkódik-e azon, hogy nálunk nem népszerűbb sport a ligarögbi!

Távolról sincs vége, olvasson még

Jobb lenne, ha Terry Richardson mindig ilyeneket fotózna

2014. június 13., 08:46 Módosítva: 2014.06.18 09:41
5

Az egyik leghíresebb brazil modell Diego Miguel, legutóbb másfél éve mutattuk őt. Miguel most Terry Richardson honlapjáról köszönt vissza, ugyanis az amerikai botrányfotóst arra kérték fel, hogy készítsen egy sorozatot a Glamour magazin brazil kiadásához Miguellel és egy Fernanda Lima nevű modellel. Amióta Richardsonról egyre durvább hírek keringenek, azóta nem talál túl könnyen megbízást, hiszen egyre cikibb egy divatlapnak egy olyan fotóst alkalmazni, akiről köztudomású, hogy szexuálisan zaklatja manökenjeit. Mi tudjuk a megoldást: ezentúl Richardson fotózzon csak férfiakat! Amint a mai poszt képei is bizonyítják, így is remek lesz a végeredmény, a zaklatás pedig (reméljük) ebben a felállásban csak nem jön szóba. Klikkelje végig a fotókat, alul pedig kattintson a szavazócsíkra, ha el szeretné mondani a véleményét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen, amikor egy angol reality levonul spanyolba

2014. június 12., 10:47 Módosítva: 2014.06.12 10:47
3

Az egyik leghíresebb brit realitysorozatnak az a címe, hogy The Only Way Is Essex. Londontól nem messze, Essexben forgatják általában (nem, nem beugratós a cím), de egyébként a koncepciója nem sokkal különbözik mondjuk az Éjjel-nappal Budapestétől. Viszont a szereplőgárda most pont leruccant spanyolba egy pár epizód kedvéért, egészen pontosan Marbellába mentek, ami Spanyolország déli részén van, természetesen a tengerparton.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kivételesen nem Fergie vetkőzött Black Eyed Peasből

2014. június 11., 09:02 Módosítva: 2014.06.11 09:06
2

A Black Eyed Peas nevű együttessel kapcsolatban az egyik legjobb dolog, hogy az utóbbi 4 évben hallgattak, de ez most sajnos változni fog, mert állítólag idénre új albumot terveznek. Egyelőre azonban még nincsenek együtt, a napokban ugyanis egy jótékonysági koncerten a My Humps és az I Gotta Feeling című számokért felelős együttes egyik tagja egyedül lépett fel, méghozzá félmeztelenül. Nem, ezúttal nem az ellenállhatatlanul szexinek beállított frontnőről, Fergie-ről van szó, hanem most kivételesen a félig indián, félig mexikói háttérrapper, Taboo mutatta meg a felsőtestét. Ő mondjuk egy olyan szerelésben érkezett az eseményre, hogy mindenképpen jól tette, hogy azt levette, bár ami háremnadrág rajta maradt, még azt is erős túlzásnak tartjuk. Kattintson a képre, nézze meg jól a fotókat, aztán szavazzon a poszt legaljn! Taboo 38 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Brazil focista fecskével sokkolta az amerikaiakat

2014. június 10., 10:42 Módosítva: 2014.06.10 18:44
6

Már tegnap is csókolózó focistákat mutattunk, és mára szintén találtunk egy olyan labdarúgót, aki olyasmire ragadtatta magát, ami valószínűleg nem elég macsó egy ilyen sportemberhez. Felipe Melóról van szó, akit ön egyrészt a brazil válogatottból ismerhet, másrészt a Galatasaray nevű török csapatból. Ő éppen Malibuban nyaralt a napokban, ahol brazil szokás szerint fecskében ment le a strandra – az amerikaiak szerint azonban nem elég férfias, akinek látszik a combja, úgyhogy talán emiatt volt, hogy Melo végül rá is vett egy bermudát a fürdőnadrágjára, hogy úgy nézzen ki, mint a többiek. Melo természetesen egyáltalán nem meleg attól még, hogy fecskében szeret strandolni: négy gyereke van. A legidősebb fiút úgy hívják hogy Gary, öccsét úgy, hogy Lineker. Őrület. Ha megnézte a képeket, szavazzon a poszt alján!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen csókok a foci-VB-n már nem lesznek

2014. június 9., 09:13 Módosítva: 2014.06.09 18:25
1

Folytatódhat három újabb videóval díjnyertes(*) mozgóképes sorozatunk? Persze, hogy folytatódhat, főleg, ha az első klippel már a héten kezdődő foci-VB-re készülünk a májusi BL-döntő legforróbb pillanatának felidézésével. A frissen bajnokká vált Sevilla FC kapitányát, Ivan Rakitićet az egyik játékos, Daniel Carriço a győzelem hevében valósínűleg arcon akarta csókolni, de kicsit célt tévesztett, és többé-kevésbé melegsmár lett a dologból. A jelenet fent sokszor egymás után élvezhető végig. Ki tudja, a VB-n is számíthatunk-e majd hasonló izgalmakra – sajnos nem túl valószínű. De nézzük a további két klipet!

(*Mozgóképes sorozatunk természetesen igazából nem díjnyertes. De mi büszkék vagyunk rá így is.)

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézegesse Jennifer Lopez díszbikáit!

2014. június 8., 09:11 Módosítva: 2014.06.08 10:50
4

A hét egyik legforróbb képsorozata Jennifer Lopez koncertjéről érkezett. Az amerikai énekesnő mindent bedobott, hogy előadása a lehető legszexibb legyen, ennek megfelelően háttértáncosnak is macsókinézetű férfiakat választott – csakúgy, mint márciusi, férfivetkőztetős klipjéhez. A pucsítós koncertképeket a Gumicukorban mutattuk, ez a poszt azokra a fotókra koncentrál, amiken a biodíszletnek leszerződtetett, hivatásos bikák (is) láthatók. Korábban például Britney Spears pasijaival nagyon is elégedettek voltak nézőink, kíváncsian várjuk, ezúttal mi lesz az ítélet. Kattintson a poszt alján a szavazócsíkra is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Floridában póló nélkül sáncolnak

2014. június 7., 09:17 Módosítva: 2014.06.07 22:50
3

AVP St. Petersburg Open néven tartottak nyílt strandröplabda-bajnokságot, de természetesen nem a hűvös Szentpéterváron, a balti tenger mellett, hanem a napfényes Floridában, a Mexikói-öböl partján. Jelen volt a borotválkozós Phil Dalhausser is. Jó nagy hőség lehet most arrafelé, mert a bajnokság férfijátékosai közül több is úgy döntött, póló nélkül fog strandröpladbázni, sőt, a közönség is félmeztelenül figyelte az eseményeket. Mi ezt a sportot úgyis szeretjük, úgyhogy különösen megörültünk annak, hogy újra mutathatunk néhány játékost. Ugye jól tettük, hogy nem hagytuk ki őket? Lapozza végig a fotókat, aztán klikkeljen legalul, hogy a képek láttán kedvet kapott-e egy kis sáncolgatáshoz!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a brit modell megduplázta a tetoválásait

2014. június 6., 10:28 Módosítva: 2014.06.06 10:38
9

A mai poszt anyagát a Hedonist Magazine nevű brit kiadványtól kaptuk meg. Azért kértük meg tőlük, hogy hadd mutathassuk meg önnek ezeket a képeket, mert a modellről, Stephen Jonesról volt már egy posztunk, azonban a brit fiatalemberen tavaly még feleennyi tetoválás volt. Darren Black fotóin valamennyi ruha látható ugyab, de nem éppen sok, hiszen a sorozat címe is az, hogy Disrobed, azaz levetkőzve. Így legalább rendesen meg lehet nézni Jones elképesztő tetoválásait is. Lapozza végig a képeket, aztán a poszt legalján kattintson a szavazócsíkra, és mondja meg, hogy tetszettek-e a fotók!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezek a fiúk a belvárosban is félmeztelenkednek

2014. június 5., 09:04 Módosítva: 2014.06.05 09:04
27

Mára egy újabb nyári divatkampányt mutatunk, ezúttal az ES Collection nevű cégtől. A fotókat Rick Day készítette nekik, a modellek pedig Franco Noriega, Jared Prudoff-Smith, Brandon Moore és Richard Rocco voltak – legutóbb egy magyar modellt is alkalmaztak egyébként egy Thaiföldön készített fotósorozathoz.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mindenféle fürdőgatyát tervezett David Beckham

2014. június 4., 09:04 Módosítva: 2014.06.04 09:04
16

David Beckham jó régóta dolgozik már együtt a H&M-mel saját fehérnemű-kollekcióján. A legutóbbi kampány anyagát ebben a posztban mutattuk be januárban, de a négygyerekes, most már erősen őszülő brit focista újra itt van, ezúttal tényleg a nyári szezon jegyében. A David Beckham-kollekció ugyanis kibővült fürdőnadrágokkal, ezek közül hármat mutatnak be az elsőként kiadott képek. Pont minden típusból jutott egy a szórásba: van úszásra és napozásra alkalmatlan, de valamiért mégis népszerű, térdig érő bermuda, van rövid száras nadrág és a jó öreg fecskefazon. Nézze meg mind a hármat, aztán a poszt legalján mondjon véleményt! David Beckham 39 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vilmos herceg öltöző focistákra nyitott rá

2014. június 3., 10:10 Módosítva: 2014.06.06 10:02
20

Nem tudjuk, a brit válogatott focistákat felkészítették-e protokolltémában, de nekünk fogalmunk nem lenne, mi az illendő, ha pont egy szál törölközőben vagyunk, amikor belép a szobába a trónörökös. A képek szerint elég felállni ültünkből, de ezen kívül semmi különöset nem kell csinálni, ugyanis a mai poszt fotói azt örökítik meg, amikor Vilmos herceg bement az angol válogatott öltözőjébe meccs után. Úgy tűnik, nem volt semmi különös, a trónörökös szépen kezet fogott a futballistákkal, aztán csevegtek egyet, és közben pózoltak egy jót egy igazán bizarr fotósorozat kedvéért.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy szál kockahasban báloztak a bécsiek

2014. június 2., 08:56 Módosítva: 2014.06.02 10:08
25

Már jó ideje szemlézzünk minden évben a bécsi Life Ball legizgalmasabb jelmezeit, már csak azért is, mert rengeteg a bálozók között a meztelenkedő – legutóbb még farok is villant. Idén minden korábbinál több celeb ment el az AIDS-elleni jótékonysági karneválra, de közülük csak Amanda Lepore vetkőzött (pedig Bill Clintonra sokkal kíváncsibbak lettünk volna). Ennek megfelelően a hírességek ebből a képösszeállításból hiányoznak, de elég biztosra vesszük, hogy ön is meg fog döbbenni, el fog képedni és jól fog szórakozni, ha végigklikkelgeti a fotókat. Reakcióját, kérjük, ossza meg velünk: görgessen le a poszt aljához, és kattintson egyet a szavazócsíkra is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Így mérik a chippendale-esek farkát felvételikor

2014. június 1., 09:09 Módosítva: 2014.06.01 12:37
3

Szinte minden héten összejön egy-két olyan poszt, amiben kép nincs, videó viszont igen, méghozzá rögtön három darab. Ez a mai is egy ilyen, és jó hírünk van: a mai hármas összeállítás különlegesen erősre sikeredett. A fenti videó egy olyan televíziós dokumentumfilm promója az E! csatornáról, ami a Las Vegas-i chippendale-esek életét mutatja be. A kiragadott jelenet azért a kedvencünk, mert azt mutatja be, ahogy a frissen felvett vetkőzőművészeknek a felvételi eljárás végén megmérik a péniszét, hogy minden testrészen megfelelően passzoljon a fellépőruha. Egy másik, nem kevésbé izgalmas részletért kattintson ide.

Távolról sincs vége, olvasson még

9 férfi, aki még kockahassal is szerencsétlennek néz ki

2014. május 31., 09:15 Módosítva: 2014.06.01 09:28
1

Ha itt a hónap vége, akkor vagy ketrecharc, vagy Instagram – ez a szabály a Kockahas blogban. Legutóbb a szelfizők került sorra, úgyhogy most megint a legextrémebb küzdősport bizarr világába teszünk látogatást. Ezúttal azonban nem a legfélelmetesebb külsejű keménycsávókra koncentrálunk, mint általában, hanem éppen ellenkezőleg: a májusi felhozatalból azokat a férfiakat válogattuk ki, akikről a kockahas ellenére első ránézésre soha nem gondolnánk, hogy a világ egyik legdurvább, legagresszívabb sportját művelik, ráadásul professzionálisan. Persze attól még, hogy szerencsétlennek néznek ki, nyilván elképesztően kemények ők is a ketrecben, szóval igazából nyilván nem bénák ők sem, csak külsejükkel nem azt a benyomást keltik, amit kollégáiktól megszoktunk. Lehet, hogy önnek pont az ilyenek jönnek be? Lapozza végig a képeket, aztán görgessen a poszt legaljára, és szavazzon!

Távolról sincs vége, olvasson még

Harry herceg hasszőrt villantott

2014. május 30., 10:22 Módosítva: 2014.05.30 11:34
18

A napokban Katalin hercegné fenekével teltek meg a lapok, most pedig Harry herceg folytatja a királyi villantássorozatot, csak persze az ő esetében az ilyesmi nem kelt különösebb botrányt – a fotók viszont ezzel együtt zseniálisak. Harry herceg Ipswichben járt csütörtökön, ahol többek között öltönyös férfiakkal beszélgetett meg birkákat nézett, de a program számunkra legérdekesebb pontja az volt, amikor rögbizett egy kicsit a helyi gyerekekkel. Eközben fordult elő néha, hogy a nyújtózkodás közben megvillant a királyi felsőtest, némi hasszőrrel egyetemben. Klikkelje végig a fotókat, de ha ennyivel nem elégszik meg, kattintson ide, hiszen láttunk már a brit trónörökös öccséből ennél többet is! A fotósorozatot ezúttal is a poszt legalján értékelheti, görgessen lejjebb! Harry herceg 29 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még