Kockahas

A Velvet napipasi blogja

Vállas modell vetkőzött az erdőben

2014. október 26., 08:58 Módosítva: 2014.10.26 11:29
20

A mai posztban egy olyan modellt mutatunk, aki még nem szerepelt ebben a blogban. A neve Christian Hogue és állítólag jó esélye van, hogy ő bekerüljön a legnagyobbak közé. Mondjuk mi nem látjuk benne a következő David Gandyt, de ettől még persze kétségtelen, hogy akinek ilyen teste van, azt minél többet fotózzák, annál jobb. Hogue Oregon államban született, tornász volt és az amerikai fociban is kipróbálta magát, de most már a modellkedésre koncentrál. Rick Day fotós vetkőztette le ezen a meglehetősen hűvösnek tűnő helyen a menő kampányairól híres C-In2 kedvéért, klikkelje végig a képeket! A poszt legalján pedig ezúttal is lehet szavazni.

Távolról sincs vége, olvasson még

David Beckham megszörföztette egyik fiát

2014. október 25., 09:04 Módosítva: 2014.10.25 09:04
1

David Beckham az a férfi, aki a legtöbbször szerepelt ebben a blogban. Az utóbbi időben viszont jobbára csak fehérnemű-kollekciója kapcsán volt alkalmunk megmutatni őt, hát most viszont rendesen utánament egy paparazzo Malibuban. Mint kiderült, a fociceleb három fia közül a legkisebbet, a hét éves Cruzt vitte le egyet szörfözni, és ha már ott volt, ő maga is nekivetkőzött. Ha David Beckham teste ön szerint (már) nem csodálatra méltó, akkor a képek nézegetése közben arra gondoljon, hogy milyen jó lenne, ha nálunk is ilyen jó idő lenne október végén, mint ott Malibuban! De persze a szavazatát ezúttal is várjuk a poszt legalján! David Beckham 39 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szálkás izomzatú négyesfogat téli alsókban

2014. október 24., 08:31 Módosítva: 2014.10.24 11:40
35

Ezt a négy fiatalembert úgy hívják, hogy José Joey Parra, Curtis Stallard, Wisco és Ronnie McNaughton. A Freedom Reigns nevű márka reklámozására toborozták őket így egybe, nagyjából ugyanannyira vannak kigyúrva-leszálkásítva mind a négyen, csak egyikük a tetoválásával, egy másikuk meg a mellkasszőrével tűnik ki a többiek közül. Ez a Los Angeles-i cég már megint egy újabb olyan, ami alsónadrágok és egyéb sportcélzatú alsóruházat gyártásával foglalkozik, ennek megfelelően a modellek többféle sportra utalnak felszerelésükkel a baseballtól a teniszen keresztül az amerikai futballig. Klikkelje őket végig, elég jó lesz! Sőt, szavazzon is egyet, ha van kedve!

Távolról sincs vége, olvasson még

Indítsa kockahasorgiával a hosszú hétvégét!

2014. október 23., 09:12 Módosítva: 2014.10.23 09:12
50

Tavaly valamiért kimaradt nekünk a 2(X)IST nevű alsónadrágmárka őszi rendes eseménye, de idén nem siklunk át felette, hanem nagyon örülünk neki a négynapos hétvége első reggelén. Túl sok magyarázatot nem igényel ez a képösszeállítás: a New York-i cég összetrombitált jónéhány rendesen leszálkásított izomzatú fiatalembert, rájuk adtak egy-egy 2015-ös alsónadrágot, aztán beállították őket a fotófal elé, hadd pózoljanak a vendégekkel. Majd tartottak persze egy divatbemutatót is, úgyhogy rengeteg fotó készült, csak nálunk 67 darab látható! Ön is szívesen fényképezkedett volna a modellekkel? A poszt legalján szavazhat, ha közlésre érdemesnek érzi saját véleményét! A két évvel ezelőtti, szintén busás fotóanyagot tartalmazó posztot itt tekintheti meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ryan Kwanten még mindig nem néz ki annyinak

2014. október 22., 10:47 Módosítva: 2014.10.26 11:02
1

Ez Ryan Kwanten, a True Blood című sorozatból, aminek idén nyáron lett vége, és aminek a magyar címe sajnos az volt, hogy Inni és élni hagyni. Ebből a sorozatból Joe Manganiellót szoktuk emlegetni, de távolról sem ő volt az egyetlen kigyúrt figura az USA déli részén játszódó, szaftos szériában. Kwanten a főszereplő, Sookie Stackhouse bátyját játszotta, de mint báty sosem tűnt különösebben idősnek, egyrészt a karakter is kamaszosan felelőtlen-buta volt, másrészt a színész is a klasszikus szőke-kölyökképű típus.

Távolról sincs vége, olvasson még

20 évet öregedett az olasz Calvin Klein-modell

2014. október 21., 08:46 Módosítva: 2014.10.26 22:31
7

Amerikában továbbra is töretlen népszerűségnek örvend a Dancing with the Stars című, táncolós celebreality. Ebben az évadban bizonyos Antonio Sabáto, Jr. is szerepel benne, aki az amerikai tévénézők többségének a General Hospital nevű, 1962. óta (!) futó kórházsorozatból ismerős. Vagy pedig pár Calvin Klein-plakátról, merthogy a cseh, zsidó és olasz származású, római születésű, de Amerikában nevelkedett sztár modellkedett is a '90-es évek legelején.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen izmos a Készenléti Rendőrség kiképzőtisztje

2014. október 20., 10:55 Módosítva: 2014.10.21 12:24
285

A mai poszt fotóit a BioTechUSA nevű cégtől kaptuk, amint az a fotókon is látható. Jött a képek mellé egy interjú és egy sajtóközlemény is, az előbbinek a legérdekesebb részleteit a fotók mellett olvashatja, ha valamelyik képre kattint. Szóval bizonyos Magosi Zsomborról van szó, aki szeptember végén az Arnold Classic nevű versenyen Madridban (pár hete posztoltuk a verseny sajtófotóit) bronzérmes lett Men's Physique kategóriában.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennyire vicces az aktfotózás, ha férfiak a modellek

2014. október 19., 09:32 Módosítva: 2014.10.20 09:53
84

Egy újabb brit naptár promóját mutatjuk fent, de itt nem egyszeri kamionsofőrök vetkőznek, hanem kisportolt testű fiatalok. A fotózás célja 20%-ban jótékony, a bevételből ennyit fognak átutalni három alapítvány számára, plusz persze megajándékozták máris a világot a fenti videóval. Ki gondolta volna, hogy meztelen férfiakat fotózni ennyire vicces? Ezek a srácok a jelek szerint teljesen elpoénkodták a Ripped and Stripped naptár fotózását, mondjuk igaz, hogy ha az ember kicsit zavarban van, akkor a legjobb taktika viccet csinálni a helyzetből. Sajnos a videó nem túl hosszú, de azért nem kell kétségbe esni, továbbra sem szeretünk videókat egyesével posztolni, szokásunkhoz híven alább mutatunk még kettőt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem nő az összes betegesen sovány modell

2014. október 18., 08:37 Módosítva: 2014.10.18 18:39
51

A mai képek a tokiói divathétről érkeztek, ahol a jelek szerint nem a nagydarab-kigyúrt típus a menő ebben a szezonban. (Illetve nem ebben a szezonban, hanem a következőben.) A DRESSEDUNDRESSED nevű márka bemutatóján elsősorban női modellek voltak, de azért egy pár fiú is feltűnt fedetlen felsőtesttel. Ha túlzás rájuk azt mondani, hogy betegesen soványak (hiszen simán lehet, hogy semmit nem tesznek azért, hogy így nézzenek ki, hanem ilyen a genetikájuk és kész), akkor abban azért mindenképpen megállapodhatunk, hogy egy igazán extrém testalkatot képviselnek ők.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kemó után gyúrni kezdett, félelmetes teste lett

2014. október 17., 08:25 Módosítva: 2014.10.18 12:25
78
 
Loading

View on Instagram

A fenti képen Zach Zeiler látható. Ennél az amerikai fiatalembernél öt évvel ezelőtt, 15 évesen Hodgkin-limfómát találtak, aminek nyomán kemoterápiát kellett kezdeni nála. A kezelés mellett a túlélési esélyek nagyon jók, végül Zeiler is felépült, de egy ilyen betegséget ennek ellenére nem lehet félvállról venni, ez a srác is annyira lefogyott, hogy a mélyponton mindössze 45 kiló volt a súlya. Alább látható, hogy mit ültettek be a kúra idejére ideiglenesen a michigani fiú mellkasába: ezen keresztül kapta a gyógyszereket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Férfimodellben is van szőke-göndör, még szőrös is

2014. október 16., 08:27 Módosítva: 2014.10.16 10:33
17

A fenti modellt DW Chase-nek hívják. Egyrészt azért akadt meg rajta a szemünk, mert szőrös, ami ebben az iparágban azért elég nagy kuriózumnak számít, amióta vége a '80-as éveknek, másrészt meg persze a haja miatt. Justin Timberlake fiúbandás frizurája juthat az ember eszébe, de DW Chase szembemegy a trendekkel, és megmutatja, hogy ő akkor is tud sikeres modell lenni, ha a szőrök rossz helyen és/vagy színben nőnek rajta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Na ezeket a tetoválásokat fejtse meg!

2014. október 15., 10:55 Módosítva: 2014.10.15 17:25
13

A tegnapihoz hasonlóan a mai poszt is az isztambuli divathét anyagából készült, ahol az egyik bemutatón a tetoválásaival tűnt ki az egyik modell. Egy Emre Erdemoglu nevű tervező műsoráról van szó, ahol az egyik manökenről az az ember benyomása, hogy a testére varrt szimbólumokból újra lehetne írni a Da Vinci-kódot. Vajon mit jelenthet ez az egész? Mi annál tovább nem jutottunk, hogy az illető nyilván szeptember végén vagy októberben született, mivelhogy mérleg a horoszkópja. A fiatalembert jobban megnézheti, ha a fotóra kattint, de ha nincs kedve a szimbólum-értelmezgetéshez, akkor is klikkeljen, mert mutatunk azért egy varratlan modellt is ugyanerről a bemutatóról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen lesz a török nyár jövőre a férfiaknak

2014. október 14., 10:33 Módosítva: 2014.10.14 10:53
8

Az előző szezonban is kaptunk pár érdekes fotót az isztambuli divathétről, bár valószínűleg az a kreáció sokaknak kicsit túlságosan is érdekes volt. Ehhez képest most a 2015-ös tavasz-nyári divatbemutatók mennek Törökország nyugati csücskében, és ezúttal egy olyan tervezőt van szerencsénk mutatni, Niyazin Erdogant, aki sokkal kevésbé művészieskedi el ezt a férfidivat nevű hagyományhalmazt. Ha a képre kattint, olyan ruhadarabokat fog látni (na nem sokat), amilyeneket valószínűleg tényleg szívesen látna viszont élőben is jövő nyáron, ráadásul olyan férfiakon, akiket valószínűleg szintén tényleg szívesen látna viszont élőben is a jövő nyáron. Vagy akár még hamarabb is? Ha kinézegette magát, szavazzon legalul a poszt alján!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ronda a hajuk, de izmosak és akrobatikusak

2014. október 13., 09:16 Módosítva: 2014.10.13 10:35
11

Egész kezdünk belejönni ebbe az akrobatikus-artistás vonalba. A hétvégén olyan fiatalembereket mutattunk, akik egy fotózás kedvéért a strandon csináltak gúlát meg vettek fel egyéb nyakatekert alakzatokat, ma pedig egy olyan csoport következik, akik a színpadon csinálják ugyanezt. Sajnos nekik kicsit zavaróan rossz a frizurájuk, de végülis úgyse a hajukat kell nézni. Amit művelnek, az nem is ebből a világból való, legalábbis a műsor címe szerint nem, ugyanis az a show, aminek ők is a részét képezik, A The Wyld – Nicht von dieser Welt (Nem ebből a világból származnak) címmel fut Berlinben. Ön is ennyire elvarázsolódik ezektől a mutatványoktól? A poszt legalján szavazhat!

Távolról sincs vége, olvasson még

Olivia Newton-John összetrombitált pár kigyúrt fiút

2014. október 12., 09:18 Módosítva: 2014.10.13 09:19
6

Vajon mi köze van a chippendale-eseknek a mellrákhoz? Esetleg a mellizomhoz van közük, de a mellrákhoz...? Mindegy, volt a héten egy mellrákellenes jótékonysági esemény Las Vegasban, ahol Olivia Newton-John színésznő-énekesnő volt a díszvendég, és a biztonság kedvéért meghívtak mögéje biodíszletnek néhány fiatalembert a helyi chippendale-együttesből is. Talán az az értelme, hogy így több nő odafigyel majd az eseményre, és a kigyúrt férfiak miatt többen mennek el a rákszűrésre? Hát reméljük. A képeket mindenesetre megnézheti nagyobb méretben, ha valamelyik fotóra kattint, legalul pedig szavazhat is a mai felhozatalról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Régen ez volt a kondiparkozás helyett

2014. október 11., 08:37 Módosítva: 2014.10.11 10:52
8

Ma már az ember direkt erre a célra kialakított kondiparkokba mehet edzeni, ha úgy érzi, nem zavarja, ha mások nézik izmozás közben. Ha meg kifejezetten szereti, hogy nézik, akkor meg főleg ott a helye a nyilvánosan gyúrók között. Régen azonban kondipark nem volt, csak sima strand, úgyhogy akkor legfeljebb gúlát tudtak csinálni azok, akikben túltengett a tesztoszteron. A '30-as és '40-es évek ausztrál erősembereinek állított emléket a mai posztban látható remek képsorozattal egy 23 éves fotósnő, Jessica Connell, aki közben maga is cirkuszi artista. Nem véletlen, hogy a látványos trükkökbe a nők is besegítenek, érdemes végigklikkelni a sorozatot! Tetszett? Nem tetszett? Alul a szavazócsík segítségével mondja el véleményét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen az, amikor átlagférfiak készítenek aktnaptárat

2014. október 10., 11:43 Módosítva: 2014.10.11 09:38
44

Ha van valami, ami a kockahasnál is szexibb, akkor az valószínűleg az önzetlenség és az összefogás. Már most szólunk, hogy ha egyetért ezzel az állítással (vagy ha nem), akkor a poszt legalján ennek megfelelően szavazzon majd – de előbb azért nézze végig ezt a nem mindennapi fotósorozatot! A múlt héten is mutattunk egy amatőr modellekkel készült aktnaptárat, ez a mai is az, de ezek a brit kamion- és furgonsofőrök az afrikai vadőrökkel szemben tényleg nem modellalkatúak. Mégis úgy érezték, hogy valamit kell tenniük, hogy megemlékezzenek nemrégiben fiatalon elhunyt kollégájukról, Mark Boultonról. A megemlékezésnek már csak azért is ezt a módját választották, mert így legalább pénzt gyűjthetnek annak a hospice-otthonnak, ahol Boultont haláláig ápolták. Mindannyian a hobbijuknak megfelelően öltöztek be a képhez, reméljük, jó nagy összeg jön majd össze.

Távolról sincs vége, olvasson még

A magyar amerikai focistáknak is szép kockás a hasuk

2014. október 9., 09:11 Módosítva: 2014.10.09 10:31
278
3

Külön a Velvet Kockahas blogjának közbenjárására volt annyira jófej az Újbuda Rebels nevű magyar amerikai focicsapat négy játékosa, hogy megmutassa, milyen test kell ahhoz, hogy valaki kellő minőségben űzhesse az itthon is egyre népszerűbb sportot. A strongsafety Németh Marci, a defensive end Tamás András, a running back Cseperkáló Péter és a free safety Németh Bence pózolt egyet meccs után, amit egyébként 44-27-re nyertek meg a tavalyi bajnok Budapest Hurricanes ellen. Ha akar ilyen testeket látni közelről is, akkor egyébként elég gyakran megteheti, legközelebb például október 19-én játszik a Rebels a Budapest Wolves ellen, ami arról híres, hogy szebb napjaiban Árpa Attila is ott játszott.

1

A Barátok közt Tóbiása levetkőzött

2014. október 8., 08:56 Módosítva: 2014.10.08 09:44
18
tóbiás 2

Kellemes meglepetés érhette azokat, akik hétfőn követték a Barátok közt eseményeit az RTL Klub csatornáján. A sorozatban szereplő, homoszexuális Tóbiást alakító Józan László ugyanis egy szál törülközőben mutatta meg felsőtestét, amire a jelek szerint nagy figyelmet fordít. Gondolta volna, hogy a savanyú képű, cingárnak tűnő színésznek ilyen jó teste van? 

A szappanoperában egyébként már több szereplő is megmutatta az alakját, de főképp a csajokra jellemző, hogy levetkőznek a forgatókönyv kedvéért, ahogyan Kiss Ramóna és Balogh Edina is megtette korábban. Türelmetlenül várjuk a jövőben a többi férfi karakter felsőtestének látványát is, pl. Bartha Krisztián izmaira is kíváncsiak vagyunk. 

tóbiás

Ilyen alsógatyát tervez egy férfiszupermodell

2014. október 7., 10:59 Módosítva: 2014.10.07 10:59
16

Pár hete írtuk, hogy David Gandy saját alsónadrágmárkát adott ki a Marks & Spencer segítségével. Idő közben közzétették a reklámfilm mellé a termékfotókat is, úgyhogy ha valakit érdekel, hogy milyen az, amikor a világ egyetlen férfiszupermodelljeként emlegetett manöken saját kollekciót tervez, az most figyeljen, bár nem szeretnénk senkiben hiú reményeket ébreszteni – maga a termék enyhén szólva nem forradalmi. Őszintén szólva nem könnyű egy szimpla fehér alsónadrágban túl sok zsenialitást felfedezni, úgyhogy még jó, hogy Gandy saját maga mutatja be a neve alatt készült termékeket, tőle persze ez is rögtön izgalmasabb lesz. Klikkelje végig a fotókat, aztán alul a szavazócsík segítségével mondja el a véleményét!

Távolról sincs vége, olvasson még

James Franco ruhátlanul rettegett az erdőben

2014. október 6., 10:28 Módosítva: 2014.10.06 11:28
1
 
Wird geladen

Boom boom, NAKED and Afraid. Me and Seth, in the bush, naked, together. For reals.

Auf Instagram anzeigen

Angolul Naked and Afraid (azaz kb. Ruhátlanok és rettegnek) a címe a Csupasz túlélők című realityműsornak, amiben vállalkozó kedvű személyeket egy szál semmiben otthagynak a semmi közepén, és aztán filmezik, hogy hogyan sikerül gondoskodniuk magukról. James Franco és Seth Rogen most az Instagramon mutatta meg, hogy ők is kipróbálták az érzést.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hentes lett a föld legszexibb pasijából

2014. október 5., 08:50 Módosítva: 2014.10.06 10:29
3

Ugye elvileg Adam Levine most az ügyeletes legszebbférfi, és a Maroon 5 énekese rá is erősít a címre a legújabb klipjével, ami ezen a héten jelent meg. Levine már megint vetkőzik rendesen, úgyhogy itt az ideje egy újabb posztnak 3 videóval, és a háromból az első nyilván akkor az Animals. A klip főszereplője Levine mellett az énekes kedves neje, Behati Prinsloo, a témája pedig egy perverz őrültnek tűnő hentes, aki nagyon ráizgul a csinos kuncsaftra, és először a féldisznók között fenetujdamitcsinál, aztán elkapja a csajt és ömlő vérben szeretkezik vele. Sajnos azonban a kukkolás, a zaklatás és a nemi erőszak még akkor sem menő, ha Adam Levine adja azt elő a saját feleségével, ráadásul úgy csinálva a legvégén, mintha az egész csak egy álom lett volna, ezért rengeteg kritika érte az együttest a klip miatt. Őszintén szólva nekünk sem a kedvencünk, kíváncsiak vagyunk, ön mit szól hozzá.

Távolról sincs vége, olvasson még

Aktfotózást vállaltak az afrikai vadőrök

2014. október 4., 09:21 Módosítva: 2014.10.04 11:28
32

Amíg várjuk a brit tengerészgyalogosok következő kiadványát, addig hadd jöjjön étvágygerjesztőnek egy másik férfiakt-naptár, ezúttal Afrikából. Ez is jótékony célú: az orrszarvúk kihalása ellen küzdenek majd a befolyt összegből. A modellek pedig jelenlegi és korábbi vadőrök, akik Dél-Afrikában, illetve Botswanában őrizték ezeket a tekintélyes, de mégis veszélyeztetett állatokat. Hogy egy kis hírverést csináljanak a projektnek, máris közzétették valamennyi modell képét, bár azért sejtjük, hogy a kész naptárban nem pontosan ugyanezek a fotók lesznek, mint amik a képösszeállításban láthatók. Klikkelje végig a sorozatot, aztán legalul szavazzon is! Bejönnek önnek a vadőrök?

Távolról sincs vége, olvasson még

Így vakolják a testépítőket versenyre

2014. október 3., 08:22 Módosítva: 2014.10.03 16:04
19

Az ilyeneket valamiért imádjuk! Megint fotókat kaptunk egy body building-bajnokságról, ezúttal Madridból, ahol egy olyan verseny volt szeptember végén, aminek a neve Arnold Classic Europe. A fotóst mintha direkt mi küldtük volna, mert pont a kedvenc részünket is lefényképezte: akkor is odapofátlankodott, amikor éppen vakolták be barnára a testépítőket, az egyiket rendesen festőhengerrel. Persze volt barnítóspray meg szivacsocska is, de természetesen a hengerezés a leglenyűgözőbb, ezekkel a képekkel kezdődik a fotóösszeállítás. A galériában a pingáláson kívül láthat még edzést (bemelegítést) is, meg természetesen néhány fotót magáról a versenyről. Klikkeljen, szuper lesz! Ha pedig ennyi nem lenne elég, akkor pedig ezt a korábbi posztunkat ajánljuk átismétlésre, ez is egy testépítő-bajnokságon készült fotókat tartalmaz, de itt a barna festék valamiért kicsit zöldes árnyalatú lett.

Távolról sincs vége, olvasson még

A hónap 20 legdurvább ketrecharcos jelenete

2014. október 2., 08:23 Módosítva: 2014.10.02 17:35
3

Azzal kezdenénk, hogy rengeteg panaszos olvasói levelet kaptunk, hogy miért maradt el tegnap a kéthavonta esedékes ketrecharcos poszt, de nem kezdjük ezzel, mert egy ilyen levelet sem kaptunk. Szóval éppen nem közkívánatra, csak egy nap késéssel, de megint összeszedtük az elmúlt egy hónap legextrémebb ketercharc-fotóit, és nyilván nem kell mondani, hogy ezúttal is volt miből válogatni. A helyszínek ezúttal Brazíliaváros, Szaitama (Japában), Mashantucket (Connecticut államban) és a szokásos Las Vegas. Reméljük, nem túl késő, ha most szólunk gyengébb idegzetű nézőinknek, hogy ha nem bírják a vér látványát, akkor ne kattintsanak. Ha ön bírja az ilyesmit, akkor viszont klikkeljen bátran a képre, legalul meg még szavazni is lehet!

Távolról sincs vége, olvasson még