"Mi is nők vagyunk, mi is érünk valamit így 42 évesen is. Szeretnénk megtalálni azt a férfit, akivel a hátralévő életünket le szeretnénk élni" – írta ezt a Jól nézek ki stábjának Marcsi. Első ránézésre nem igazán tudtuk eldönteni, hogy miért is jelentkezik a műsorba a 178 cm magas, 66 kg, szőke göndör hosszú hajú hölgy. Azt is írta, hogy még kislány korában egyszer egy fiú utána kiabált, hogy: "Hú, de csúnya!", ami azóta is folyamatosan a fülébe cseng és gonosz kisördögként emészti fel az önbizalmát. Ennyit a kedves kommentekről már gyerekkorban... Pedig meglátják majd, dekoratív, 40-es évei elején járó nő, aki elvált, 3 gyereket nevel és próbálja újra felvenni a fonalat, találni valakit maga mellé, aki mellett megint nőnek érezheti magát. Úgy látszik, hogy ez nem könnyű feladat manapság!

Nehéz helyzetben vannak a 40 év feletti magányos nők, főleg, ha nem egyedül, hanem négyesben keresnek új kapcsolatot. Pedig valljuk be őszintén: ha jól körülnézünk kis hazánkban nem azt látjuk, hogy a hasonló korban lévő férfiak többsége Brad Pitt és George Clooney klónozott másai lennének. De persze több a szabad hölgy, mint  férfi, ráadásul a válások többségében a gyerekek is a nőknél maradnak, amivel egyenes arányban csökken az ázsiójuk a "párkapcsolati piacon".

Az az érzésem, hogy nincsenek meg a megfelelő helyek sem az ismerkedésre, mert ugye azt senki nem gondolja, hogy az internetes párkereső fórumok "virtuális lényei", akik maguk helyett egy ideális mesebeli hasonmásukat futtatják hangzatos nick-nevek alatt, egy hús-vér életbeli találkozón megállnák a helyüket.

Persze vannak kivételek, vannak, akik ilyen módon találják meg maguknak a "másik fél narancsukat", ahogy a spanyolok mondják, de Marcsi és barátnője Erika és megannyi sorstársuk története szomorú képet rajzol elénk. Így mi a legnagyobb örömmel foghattuk őket! Azt persze nem ígérhettük nekik, hogy a nálunk töltött idő után fehér lovon fognak távozni egy szőke vagy barna herceg oldalán, hiszen az egy egészen másik műsor lenne. Viszont próbáltunk nekik a velünk töltött napok alatt önbizalmat, sok kedvességet, odafigyelést és pozitív megerősítést adni és jó kedvet sugározni. Ugye, hogy milyen nagy szüksége van erre minden egyedülálló nőnek, kedves hölgyeim?

A hab a tortán persze az összes olyan kezelés és kényeztető program volt, amely során Marcsi és Erika megtanulta, hogy hozza ki magából a legjobb formáját. Hogy melyik barátnőnél volt az az átalakulás látványosabb azt nézzék meg a Viasat3 Jól nézek ki műsorában!