Aug. 26 Vasárnap

Szombaton este nem mentem sehová, hogy kipihent legyek a Miss World budapesti középdöntőjén, ami délelőtt 10-kor kezdődött. Az első benyomásom a versenyről nagyon pozitív volt, hiszen plakátokkal is népszerűsítették azt, és megnéztem a tavalyi döntő képeit és nagyon színvonalasnak tűnt. Ez az érzésem a középdöntőn csak erősebb lett, a középdöntő helyszíne nem okozott csalódást és a zsűri mindent megtett, hogy a hangulat oldott legyen. Amikor megérkeztem már nagyon sok lány volt a Vapiano Étteremben, tudtam, hogy nem kevés időt fogok itt tölteni, míg engem is megnéz a 15 tagú zsűri. Szerencsére két rég nem látott ismerős arccal is találkozhattam, úgyhogy a várakozással töltött idő is nagyon jól telt.

Nagyon reménykedtem, hogy bekerülök a döntőbe és miután én is sorra kerültem már azt éreztem, hogy elég valószínű, hogy ez sikerülni is fog. Ezután hazamentem, hiszen az eredményhirdetést du. 5-re mondták és addig még sok idő volt. A megadott időpontot néhány perccel lekéstem (ezen mostantól változtatok), nagyon meglepődtem, amikor megtudtam, hogy, a budapesti középdöntőn elsőként jutottam tovább. Nagyon boldog voltam és kicsit meg is illetődtem. Annak külön nagyon örültem, hogy a két gyönyörű barátnőm is tovább jutott.

A következő hónapom szinte csak a versenyről fog szólni! Már most tudom, hogy mehetek Párizsba (még sosem voltam ott és felelevenítem a francia tudásom!), lesz egy napos kirándulás Herendre, a Kempinski szállodában fotózás és még egy 8 napos felkészítő tábor is Balatonkenesén. Kedden máris jelenésem van a Binder Szépségszalonban.

Meg kell említenem, hogy az egész családom és a párom is nagyon büszke, hogy a döntős csapat tagja vagyok és persze én is. Nagyon szurkolnak nekem, hogy eredményt érjek el, tudják, hogy ez régi vágyam.

Aug. 28 Kedd

A Binder Szépségszalonban egy csapat szakember fogadott, ők segítenek nekünk magunkból a legjobbat kihozni. Egyenként, mindegyikünknek elmondták a verseny menetét és személyre szóló tanácsokat is kaptunk. Sipos Zsolt, a stylist elmondta, hogy a döntő a 20-as, 30-as évek csillogása jegyében fog zajlani. Levették a méreteimet, mert személyre szabott ruhákat kapunk! Larion Oszkár, a sminkes elmondta, hogy milyen lesz a sminkem, és kaptam tőle egy nagyon hasznos szépségtippet is. Aminek még nagyon örültem: a hajamat gyönyörű fényessé varázsolták és csak annyi lett vágva belőle, amennyire szükség volt. Még ezen a héten küldenem kell a kedvenc tárgyamról fényképet, ez is bekerül a versenykatalógusba a többi képem közé. Ez vagy egy royal flusht ábrázoló kép lesz, a pókerszenvedélyem miatt, vagy egy festékes paletta ecsettel, mert magam is festek és imádom a művészeteket, főleg a festményeket.

A következő program a párizsi út, alig várom!