A Miss World Hungary 21 döntős csapata szepember 3-án és 4-én Párizsba látogatott. A csapatépítő kirándulás célja az volt, a lányok megismerjék egymást, hiszen nagyon fontos az is, hogy csapaként tudjanak együttműködni, hiszen a 20-30-as évek zenei világát idéző nagyszábú show-ban 2 táncos produkcióban is szerepelniük kell.

Természetesen ezen a kiránduláson a főszerep az élményszerzés volt, és az hogy akik még nem utaztak repülővel, megtapasztalják a repülős utazás minden részletét, hiszen a kínai világdöntőre egyedül kell a legszebb magyar lánynak elutaznia. A hajnali kelés miatti fáradság nyoma hamar eltűnt a lányok arcáról, amikor felszállt a gép. Többen, életükben először ültek repülőn. Párizsban már a reptéren előkerültek a fényképezőgépek. Igaz ekkor még csak egymást fotózták a lányok. Az első próbatételt 659 lépcső jelentette. A versenyzőknek ennyit kellett ugyanis megmászniuk, hogy feljussanak az Eiffel torony második emeletére.

A diadalív alatt aztán már kiderült, hogy egy rosszul választott cipő a legszebb kirándulást is tönkre teheti.A lányok arra is kíváncsiak voltak, hogy igaz-e a mese, mely szerint az esti harangszóra életre kelnek a Notre Dame tornyának vízköpői. Másnap reggel gyönyörű kék ég és jó idő fogadta a lányokat. A Monemart csóközön idején pedig leállt a téren az élet. A japán turisták ezúttal nem a híres Szent Szív katedrálist fényképezték, hanem a 21 magyar szépséget! Itt már komoly feladat várt a lányokra. A náluk lévő eszközökkel egy képet kellett készíteniük Párizsról. A boldog győztes csapat jutalma pedig egy önfeledt múltszázad elején épült körhintán való keringés volt.