Kor: 20 éves

Méretek: 78/59/87

A miskolci lány édesanyjával él, szülei egyéves korában elváltak. Angolul és németül beszél, azt viszont még nem tudja, mit kezdjen még magával. Kereskedelmet tanult egy évet, de rájött, ez nem érdekli, ezért abbahagyta. Most egy OKJ-s sportmenedzseri képzésen vesz részt, mellette pedig egy kaszinóban dolgozik hoszteszként. Közben jelentkezett a Miskolci Egyetem közgáz szakára, de még nem kezdte el. Emellett persze szeretne a modellkedéssel foglalkozni, és külföldön élni.

Szeret sportolni, nyolc évig kosarazott. Imád olvasni, kedvenc írója Paulo Coelho, akinek könyveit édesanyja javasolta neki. Másfél éve van barátja, aki focista, a miskolci DVTK-ban játszik. Nagyon makacs lánynak tartja magát, de akit szeret, azzal szemben meglehetősen engedékeny. Saját bevallása szerint nem tud, de szeret táncolni.

A versenyre nagynénje és édesanyja unszolására jelentkezett. Béres Evelint nagyon zavarja, hogy termete és babaarca miatt 15-16 évesnek nézik, ezért is jelentkezett A Királynőbe, hogy megmutassa, nem kislány már, hanem érett, felnőtt nő. Szeretne a legjobb háromba bekerülni, de szerinte nála idősebb lány nyer majd. Ennek ellenére elképzelhetőnek tartja, ha idén nem nyer, akkor jövőre újra megpróbálja.