Kor: 21 éves

Méretek: 170 cm, 84/59/87

Dobó Ágnes Debrecenben született, szülei korán elváltak, édesanyjával, valamint húgával él, apjával nem tartják a kapcsolatot. Ha egyetlen dolgot kellene megemlítenie életéről, az a szoros családi kötődés lenne. Debreceni Egyetem jogi karának harmadéves hallgatója, egyéni tanrendje miatt pedig csak a vizsgáira kell hazautaznia. Közjegyző szeretne lenni és eddig úgy tűnik, hogy jó úton halad. Tavaly reklámfilmes és fotós munkái miatt Budapestre költözött, azóta itt él két korábbi döntőssel, Huszárovics Dalmával és Bencsik Emerenciával egy lakásban.

Tavalyelőtt már indult A Királynőn, akkor a legjobb ötig jutott. Tavaly nem jelentkezett, de idén azért jött el, mert úgy érzi, hogy mostanra ért meg annyira, hogy legyen esélye. Mivel a tavalyi Miss World Hungary, Serdült Orsi az egyik legjobb barátnője, a tavalyi évet szinte együtt csinálták végig, így pontosan tudja mi várna rá, ha a legjobb háromban lenne.

Nem titkolja, hogy nyerni jött, szerinte erre minden esélye meg is van, hiszen tapasztalatot már szerzett két évvel ezelőtt és már tartja elég érettnek magát ahhoz, hogy a zsűri is támogassa őt. Ha idén sem sikerül legalább a legjobb háromba bekerülnie, többet biztosan nem fog jelentkezni. Ha nyerne, az egyetemet biztosan nem hanyagolná el, mert szerinte a tanulás sokkal fontosabb a királynői karriernél.

A sport továbbra sem lételeme, futni és aerobicozni szokott. A táborban megrendezendő versenyek közül már egy ideje készül a Miss Talent és Miss Charity-re, mert mindenképpen szeretne védettséget szerezni. Pozitív kisugárzását szereti a legjobban, sokan szokták mondani, hogy feltöltődnek a társaságában.