Farkas Gréta az extrém sportokat imádja

bry
2010.04.28. 14:13

Farkas Gréta 18 éves, és idén érettségizik, emellett a Táncművészet Főiskolára jár, kortárs-modern táncot tanul. Nemzetközi protokoll iskolába jelentkezett, és a Színház és Filmművészeti Egyetemre, műsorkészítő-műsorvezető szakra. A pörgés a lételeme, leginkább rendezvényszervező lenne.

6 évig versenyszerűen űzte a szinkronúszást, csapatban és egyénileg országos bajnok. A sportolást 4 éve hagyta abba, Akkor felszedett néhány kilót, de most, a verseny kedvéért 8 kilót fogyott. Teljes életmódváltással készült a versenyre. Heti négyszer edz, nem eszik gyors kaját és szénhidrátot.

Budapesten él a szüleivel és a bátyjával. A bátyja is táncos, a Budapesti Operettszínházban dolgozik. Több, mint 2 éve van barátja, ő is táncos. Amikor megtudta, hogy Gréta bejutott a 24 lány közé, annyira örült, hogy le se tette a telefont, hanem elkezdett kiabálni, hogy mindenki hallja, hogy a barátnője bejutott A Királynő döntőjébe.

Eltökélt, céltudatos, életvidám, barátságos lánynak tartja magát. Célja, hogy benne legyen a legjobb háromban. Imádja az extrém sportokat, családdal együtt raftingol, búvárkodik, vízi ejtőernyőzik és a rendes ejtőernyős ugrást is szeretné kipróbálni. Kiskorában fiús volt, 14 évesen megkereste egy modellügynökség, azóta öltözik igazán nőiesen. Azóta hostesskedik és fotózásokra jár.