Kor: 22 éves

Méretek: 172 cm 85/60/92

Farkas Zsuzsa Zalaegerszegen született, majd családjával Lentibe költöztek. Szülei elváltak, van két féltestvére. Érettségije van, 20 éves kora óta vállalkozó, elvégzett egy kozmetikus iskolát, azóta saját szalonjában dolgozik. El szeretné végezni a kozmetológiai főiskolát, hogy magánrendelőjében praktizálhasson.

6 évesen vett először részt szépségversenyen, akkor közönségdíjas lett egy megyei megmérettetésen, 2007-ben pedig a Miss Balaton döntősei között volt. Korábban is gondolkodott azon, hogy jelentkezik A Királynőbe, de csak most érezte úgy, hogy a teste és a lelke harmóniába került egymással, és ettől javult a kisugárzása. Angolul is elkezdett tanulni pár hónapja, németül középszinten beszél.

Minimum a legjobb háromba szeretne bekerülni, de nem tudna bárkin átlépni a siker érdekében. Farkas Zsuzsa nem szeretne taktikázni, szerinte, ha mindent belead, eléri céljait. Szerinte Királynőnek lenni nagyon kemény munka, és ha nyerne, komolyan venné azt az évet.

Három szóval tudná a legjobban jellemezni magát: kitartó, közvetlen és maximalista. Utóbbi egyben a legrosszabb tulajdonsága is, mert mindenkitől annyit vár el, mint saját magától. Szerinte nincs lehetetlen, csak tehetetlen ember. Egyszerű lánynak tartja magát, akinek megvan a magához való esze.