Kor: 21 éves

Méretek: 170 cm 85/62/88

A 21 éves lány Szarvason él. Édesanyja kétszer házasodott, így van egy féltestvére. Himer Krisztina legjobb barátnője édesanyja, akivel nagyon hasonlítanak egymásra, és ő támogatja a versenyen.

Rutinos versenyző, több hasonló megmérettetésen részt vett, itt volt tavaly is, akkor az utolsó előtti, beszélgetős körig jutott. Azt, hogy most bejutott, eddigi legnagyobb sikerének tartja. 14 éves kora óta modellkedik, elvégzett egy modell tanfolyamot, azóta fotózásokra, bemutatókra járt.

A jótékonykodás, a gyerekszeretet nála nem csupán szlogen, nem csak Királynőként kíván jót tenni. A gyerekeket imádja, üzemeltetnek egy játszóházat is a szüleivel. A beteg, daganatos gyerekek és az árvák sorsa nagyon megérinti. Afrikába is szívesen elutazna, segíteni a rászorulókon. Az UNICEF tevékenységét is figyeli. Nagyon családcentrikus, nem akar 30 éves koráig várni a gyerekszüléssel.

Igyekszik odafigyelni a testére, spinningre jár, úszik és fut. Jelenleg vezetni tanul, bár az órákat éppen A Királynő miatt halasztja. Eléggé gátlásos lány, kicsit nehezen oldódik, de tisztában van a gyengeségeivel is. Úgy érzi, nem ő a legszebb a mezőnyben, elismeri mások értékeit és nem fog elkeseredni, ha nem nyer. Ettől függetlenül persze győzni akar.