Kövecses Petra erkölcsös lány

bry
2010.05.03. 10:13

Kor: 23 év

Méretek: 173 cm 83/62/87

Kövecses Petra szüleivel és húgával Szabadbottyánon lakik, jelenleg Pécsett tanul jogot. Bár most negyedéves, még nem tudja, hova szakosodjon. A húga számára ő a példakép, és a 14 éves lány buzdította, hogy jelentkezzen. Már tavaly is akart indulni, de még nem érezte készen magát erre a feladatra, mert szerinte A Királynőnek lenni nagy felelősség. Szeretne nyerni, de nem minden áron, csak úgy ha tényleg őt tartják a legszebbnek. A többi lánnyal szemben nem kritikus, szerinte itt másoknak kell kritizálnia őket. Számára is nagyon fontos a külső-belső harmónia. Mivel nagy felelősséggel jár a királynőség, ha nyerne, mindent a háttérbe szorítana, hogy csak ezzel kelljen foglalkoznia.

Szeret táncolni, 8 évig néptáncolt és 9 évig versenytáncolt, de mivel nem talált magának hozzávaló táncpartnert, abbahagyta. Nincs sok barátja, nagyon megválogatja ki az, akit közel enged magához, mert már sokszor csalódott emberekben. Közvetlen lánynak tartja magát, de nem feltétlenül szeret a középpontban lenni. Két éve boldog párkapcsolatban él, barátja nagyon örült, hogy bejutott a 24-be.

Hobbija a biciklizés és a mozizás, olvasni nem annyira szeret, mert a jogi egyetemen rengeteget kell olvasnia, és normális könyvekre már nincs energiája. Szeret kirándulni, és a szabadban lógni, valamint utazni külföldön és itthon is. Angolul és németül beszél középfokon. Nagyon jóhiszeműnek tartja magát, emiatt sokan kihasználták már. Erkölcsös lánynak vallja magát, szerinte ez jellemzi őt a legjobban. Céltudatos, szeret küzdeni, mert pontosan tudja, hogy mindenért meg kell harcolnia. Jogi egyetem gyerekkori álma volt. Erős igazságérzete van. Szerinte egy másik korba kellett volna születnie, ahol még számított az erkölcs, a becsületesség.