Kor: 20 éves

Méretek: 171 cm 89/60/90

A budapesti lány tavaly is indult a versenyen, de akkor nem jutott be a legjobb 7-be. Idén sokkal jobb helyezésre számít, mivel már tapasztaltabb. A tavalyi döntő után 3 hónapra Indiába ment modellkedni, ami meghatározó élmény volt a számára. A keleti kultúra, az ezoteria eddig is érdekelte, de most még jobban elmerült benne.

16 éves kora óta modellkedik, sokat hostesskedik, több szépségversenyen is indult. Misik Renáta nagy szenvedélye a tánc, élete döntő részét ez határozta meg. RSG-zett, szertornázott már 5 éves korától, klasszikus balettet tanult, hip-hopot , és ír szteptáncotis tanult. A tánctól egy bokasérülés miatt távolodott el, de reméli, sikerül visszatérnie, és a lába meggyógyul. A jazzbalett érdekli, szeretne később komolyan foglalkozni vele.

Jövőre kezd a Zsigmond Király Főiskolán, filmtörténet és tudomány szakon. Nagyon érdekli a filmművészet, a modellkedés mellett ezzel is szeretne foglalkozni. Gyerekkori álma a színészet volt, ezt sem adta még fel. Imád olvasni, pl. Lőrincz L. László keleti kultúrával átszőtt, misztikus műveit.

Misik Renáta elmondása szerint igazi rocker arc, kedvence a rockzene, a Guns N' Roses, a Mötley Crüe. A pasija is rockzenész, 9 hónapja vannak együtt. Reni 2,5 éven át harcolt a férfiért, most végre révbe ért, és ezt tartja élete legjobb dolgának. Korábban szerepelt a Junkies klipjében is.