Kor: 20 éves

Méretek: 168 cm 86/62/85

Pocsai Ágota Nyíregyházán született, de egyéves korában szüleivel Budapestre költöztek. Apja rendőr, nagyon félti, de azért örült, hogy bekerült a versenybe. 2008-ban a Duna Gyöngye választáson Miss Internet lett. Édesanyja, aki a legjobb barátja, már tavaly is mondta neki, hogy jelentkezzen a Királynőbe, de akkor már későn kapcsolt.

Két éve van barátja, aki nagyon büszke rá, de félnek, hogy mi lesz a tábor alatt, mert még soha nem töltöttek ennyi időt külön. Angolul beszél, nem tanult tovább, bár jelentkezett kommunikáció szakra, végül meggondolta magát. Szeretne várni pár évet, hogy kitalálja, mit akar kezdeni magával.

Most mindent alárendel a Királynőnek. Kedvenc hobbija az evés, szerencséjére viszont soha nem kellett fogyóznia, mert jó géneket örökölt. Szerinte nincs reggeli két zsemle alatt, kedvenc édessége a chips, imádja a pizzát és az anyja főztjét.

Soha nem sportolt rendszeresen, egy időben hip-hop táncolt, de hamar abbahagyta. A kaja mellett msn- és internetfüggő. Szeret olvasni, kedvenc könyvei az Alkonyat összes része.