Vida Nikolett sokat küzd, hogy ne nézzék buta szőkének

bry
2010.05.07. 15:50

Kor: 23 éves

Méretek: 171 cm 89/60/91

Vida Nikolett ötödéves jogászhallgató, a szegedi lány idén államvizsgázik, és cégjogász szeretne lenni. A családban mindenki orvos volt, a nagypapa szeretett volna jogász lenni, mégis Vida Nikolett lesz az első. A lány egész életében azzal küzd, hogy buta szőkének nézi, és kétszer annyit kell tennie, mint másnak, hogy bebizonyítsa, hogy okos. Elmondása szerint a tanárainak is előítéletei voltak vele szemben.

Két éve egy szemesztert Olaszországban tanult ösztöndíjjal, a Genovai Egyetemen, ott találta meg a szerelmét, egy olasz-angol srác személyében, aki most a szigetországban él. Háromhetente utaznak egymáshoz, később szeretne majd kiköltözni hozzá.

Olaszországot egyébként imádja, anyai ágon olasz vér is csörgedezik az ereiben, de nem tartja magát annyira temperamentumosnak, mint a mediterrán népek. 7 évig szobrászkodott, szeret rajzolni és teniszezni. Sokat olvas, hogy kiszakadjon a világból és beleélje magát egy fantáziavilágba. 16 éves korától modellkedik, már szerepelt néhány reklámfilmben is.