Kor: 22 éves

Méretek: 170 cm 87/60/90

Gárdonyban született, de már négy éve Budapesten él. A Károli Gáspár Egyetemen tanul irodalom és kultúra tudomány szakon, és legszívesebben szóvivő lenne. Rendezett családja van, szülei együtt élnek, nagymamája pedig a szomszédjukban lakik. Azonban nem tudják, hogy jelentkezett A Kriálynőre, és azt sem, hogy bejutott a 24 legszebb lány közé. Azt tervezi, hogy majd megkéri szüleit, hogy vegyék fel a műsort, és akkor majd szembesülnek vele az adásban. Persze, azóta lehet már rájöttek, hogy lányuk a Királynő-táborban töltött pár napot.

Jellegzetes fehér bőre miatt sokan bántották, ezért nem is jelentkezett szépségversenyekre, mert mindenhol azt mondták neki, hogy nem természetes a színe. 2008-ban meglátott egy olyan versenykiírást, ahol kifejezetten előny volt a fehér bőr, azt meg is nyerte. A bőrszínére nagyon büszke, sosem változtatna rajta például szoláriumozással.

Szeret olvasni és színházba járni. Szereti az antik könyveket, bútorokat. Imád robogózni, de most sajnos nincs mivel. Egykor sportlövész volt, megyei versenyeket nyert.