Kor: 21 éves

Méretek: 176 cm 85/64/92

Zeller Zita családjuk vállalkozásában dolgozik édesanyjával, van egy látszerész szalonjuk, ahol a Királynő-jelölt szemüvegeket szerel össze és eladóként dolgozik. Volt már néhány modell munkája az elmúlt 2 évben, de az egészbe csak véletlenül csöppent bele. Az iwiw-en kereste meg egy modellügynökség, magától nem jutott volna eszébe, hogy így kamatoztassa a szépségét.

Tavaly is volt a versenyen, akkor édesanyja nevezte be és a beszélgetős körig jutott, idén viszont már ő maga adta be a jelentkezési lapját, és tudatosan készült a versenyre. Edzett és a táplálkozásra is figyelt, 2 kilót fogyott a castingra. A melleit kicsinek tartja, a csípőjét szélesnek. Plasztikai beavatkozásra viszont maximum gyerekszülés után vállalkozna.

Zeller Zita versenyszerűen párbajtőrözik, csapattal országos II. helyet szerezett, egyéniben került már a legjobb 8 közé országos bajnokságon. Most kicsit szünetelteti, mert nem akart úgy jönni a válogatásra, hogy tele van sebekkel és kék foltokkal. Mindig is sportolt, ezért aztán barátai sem nagyon vannak. Nem volt ideje rájuk. Egyébként sem egy bulizós típus, egy éve van párja. Hobbija a puzzle kirakás, ha elkészül egy kép, bekeretezi. Gyöngyöt fűzött régebben, most szeretné ezt is újra kezdeni.