20:50

Előkerült egy mikrofon, az egyik srác még dalra is fakad, mentségére váljék, hogy nem plébekel, viszont az eredeti énekes hangját is hallani. Közben feszt ugrál, hogyan bírja szusszal, nem is értjük. Az előadás bonyolódik egy hölgy bevonásával, aki annyira belesüpped a színpad közepére kitett fotelba, hogy a párzó mozdulatok láttán úgy tűnik, mintha a srácnak bútor fétise volna. Mára pedig pont elég volt ennyi nekünk, most pedig következzenek a fotók:

 

Klikk!

 

20:30

Tommyboy bejelenti, hogy most már a hölgyek szórakoztatása van soron ( a fellépőkön és az eladókon kívül nem sok van belőlük ). A közönség háromnegyede egyből távozik, ahogy a három chippendale fiú megjelenik a színpadon New Kids On The Block-os mozgást produkálva. Persze a gatya nem kerül le. Egyébként az idei parádéról legfőképp az alsónemű ledobását hiányolják a látogatók - nem sok lány vállalta be.

20:19

Szerencsére most jó a közönség, mondja Mészáros Dóri, és azt is megtudjuk tőle, hogy a jó közönség tapsol. "Szar tud lenni, ha mindent beleadsz a színpadon és csak állnak. De most, hogy sötét van a nagyszínpad körül, jobban elengedik magukat a férfiak" - amit persze mi is megtapasztalhattunk a tömegben.

19:40

A közönség háromnegyedének valószínűleg fogalma sincs arról, hogy honnan szalajtották a táncoslányokat, na de nem is a hírnév a fontos, hanem hogy hogyan rázzák: az egyik szöszi színpada előtt senki sem áll, úgy... Most megérkezik a segítség egy másik botlábú lány személyében, hátha a leszbi showra jobban gerjed a nép. Naná, hogy gerjed.
Robotmozgás a menő az idei parádén, azt kapásból leszűrtük. Vissza kellene nézni a pornószínházba, de nem merünk, bocsánat.

19:26

Free Willy! Utólag is elnézést kérünk a főszereplő amatőr pornószínészektől, amiért nem bírtuk a feszültséget és idő előtt elmentünk. Nem reprezentatív felmérésünk eredményeként az egyik visszatérő vendégtől idézünk: "Eddig még ez a legszínvonalasabb Erotika Parádé, a tavalyin lógtak a csiklók".

19:07

Bálna szex a pornószínházban! Keressük a szavakat, de nem találjuk. Szerencsére ebben a pillanatban felálltak a fotósok, de nem úgy, és eltakarják a minimum 100 kilós nőt - már amennyit lehet belőle. Korai magömlésért még nem imádkoztunk ennyit.

18:49

Ebben a pillanatban futottunk be az 5. Erotika Parádéra, ahol már javában megy a fütyülés Mészáros Dóra és Rácz Linda mellére. Az öröm füttye ez, ilyet a közönség otthon csak a Velveten láthat. A többi meztelen hölgy hirtelen pártában maradt, Geronazzo Mária meg a Tilos rádiót keresi a tömegben. Szünet után visszajövünk.