horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Saeki döglött macska mellett maszturbáló nővel szórakoztat

2008.09.09. 16:14

Saeki műveiben szörny költözik a fiatal szüzek testébe, felhúzható kis manók elégítenek ki egy lányt, félig nõ, félig csontváz gésát kényeztet orálisan egy japán férfi. És amikor azt hinnénk, a mûvész már minden perverzióját kiélte rajzain, további hátborzongató hallucinációit osztja meg: felakasztott macska mellett maszturbáló lány, vagy épp egy visszataszító, kopasz fej a téma, aki olyan köldökzsinórt rágcsál, aminek végén magzat lóg.

                                           Klikk!
 
A szokatlan szexuális fantáziák határozottan közösek a japán manga és anime világában. Hogy ez a fajta irányzat mennyire betört a legelõkelõbb mainstreambe, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Franciaországban például 200 000 példányt adtak el Saeki monográfiájából. Képeit nem csak a korhatáros magazinokban látjuk viszont, hanem a világ vezetõ galériáji meghívásainak is folyamatosan eleget tesz. Saeki azt mondja, nem szereti, ha a mûveivel azonosítják, a rajzaival szemben õ egyáltalán nem az az agresszív fajta. Legfõképpen gyermekkori rémálmait rajzolja meg, mert utál unalmas lenni - eképpen akar szórakoztató maradni.