horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A nő járásából látszik, hogyan élvez el

2008.09.11. 20:00

Eszünk ágában sincs elvenni a brit tudósok kenyerét, de muszáj megosztanunk veletek a The Journal of Sexual Medicine szeptemberi számában publikált világrengető felfedezést, azaz, hogy a gyakorlott szexológusok a nő járásából megmondják hogyan élvez el. A felfedezést persze komoly felkészülés előzte meg. Kellett hozzá a University of the West of Scotland kutatócsoportja, meg néhány belga tudós, 16 (!) darab egyetemista csaj és két, a kísérlet céljáról tájékozatlan szexológia professzor asszisztensekkel együtt. A lányok először kitöltöttek egy kérdőívet a szexuális életükről, majd nyilvános helyen sétáltak egy kicsit kamerák előtt. A szexológusok és az asszisztensek megnézték a felvételt, majd megmondták, hogy az adott nő mennyire képes hüvelyi orgazmusra. Nyolcvan százalékban voltak pontosak. Hogy ezt utánuk csináljuk nem kell más, mint megnézni milyen hosszan lép a nő, és mennyire forog a gerince, mennyire riszálja a fenekét. Ha nagyon, akkor valószínűleg rendszeresen része van hüvelyi orgazmusban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A járás és orgazmus készség közötti összefüggés természetéről a kutatók csak találgatni tudnak. Az egyik verzió szerint a nőt anatómiai adottságai teszik képessé, vagy képtelenné a hüvelyi orgazmusra. Ha a medenceizmok blokkoltak az hatással van mind a járásra, mind az orgazmuskészségre. Más megközelítésből, az aki képes hüvelyen át elélvezni magabiztosabb, harmonikusabb a párkapcsolata és ez meglátszik azon is, ahogy megy. A tudomány mai állása szerint ugyanis pszichésen jobb annak, aki hüvelyen keresztül élvez.