Az elmúlt héten annyi izgalmas dolog történt szex terén a világban, hogy muszáj adnunk egy nemzetközi helyzetjelentést. Először is kiderült, hogy az ausztrálok egyre többet szopnak. A brisbanetimesban közölt kutatás szerint, míg az 50 feletti ausztrálok általában a szüzesség elvesztése után nyolc évvel próbálták ki először az orális szexet, addig ma ez a tinik legkedveltebb játéka. Szex, dugás nélkül. Egyébként az, hogy a 30 alattiak 90 százalékának volt már része orális érintkezésben, nagyrészt annak köszönhető, hogy manapság a fiatalok majd minden nap mosakodnak. Legalábbis a kutatóknak ezt mondják.

A The Local a héten azzal sokkolt minket, hogy a németek meg egyre több pornót néznek. A 14 és 70 közötti pasik harmada, a 14 éves srácok fele bámulja naponta a reszelést. Egyébként egyre többen plasztikáztatják a nemi szervüket is, a kamasz csajok nagy része pedig azt hiszi pornószínésznőként kell viselkednie az ágyban.

Ha elszakadunk a hétköznapi szextől, és megnézzük mi van a prostikkal, kiderül, hogy mostantól az olasz külvárosokban sétálgató apácaruhás csajok jó része profi. A Telegraph szerint ugyanis az olasz kormány megtiltotta a kurváknak, hogy kihívó és szűk ruhát hordjanak a nappali műszakban, így apácaruhában strichelnek tovább. Amíg az olaszok senyvednek, addig Indiában mostanság jó lett a prostik dolga. Legalábbis a luxuscsajoké, akik a közel 2 millió indiai szexmunkás 2-3 százalékát alkotják. Az International Herald Tribune szerint egyre több ilyen lány él meg az országban, ráadásul nem is rosszul. Ugyan van köztük aki csak 200, vagy 1000 eurót keres óránként, de előfordul 4000 eurós óradíj is. Hallod ezt, Györgyi?