18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Csajok a csúcson - hogyan maszturbálnak a nők?

2008.10.01. 17:20

Tóth Vera óta tudjuk, hogy - bár a nők nem beszélnek róla - bizony mindegyik maszturbál, ráadásul nem is akárhogy. Igazi gyöngyszemekre lehet bukkanni az internetes élménybeszámolók között, itt van például egy megfilmesített módszer, ami nem kis meglepetésünkre gyakorta előfordul a vallomásokban.

„Nem vagyok nagy hozzászóló, de szerintem senkinek az ízlésvilágát nem fogom sérteni, ha leírom a témával kapcsolatos élményeimet. Remélem, nem tart sem engem, sem más lányokat rossz életűnek, mert ilyeneket csinál magával és ezt még le is írja. 19 éves vagyok és 11 éves koromban maszturbáltam először. Érdekes, új érzés volt, de bűntudatom nem volt. Úgy kezdődött, hogy kipróbáltam apukám versenybiciklijét és pont „rossz” helyen dörzsölt. Majdnem elestem. Azóta fenntartásokkal ülök kerékpárra. Az eset után lázasan kezdtem kutatni a gyönyörforrás okát. Az ujjaimat használom vagy a zuhanyt, vagy más segédeszközt. 13 éves korom óta minden nap csinálom, napi kétszer, háromszor, többször. Jó, hogy feltalálták. Nagyon élvezem a szexualitásom eme formáját, rendszeresen művelem, és csak arra buzdítok minden csajt, hogy csak bátorság. Nem kell titkolni, persze nagydobra verni sem kell. Magánügy.”